Пет български града ще се включат в отбелязването на Световния

...
Пет български града ще се включат в отбелязването на Световния
Коментари Харесай

Велопоход в пет български града за Световния ден на хемофилията

Пет български града ще се включат в отбелязването на Световния ден на хемофилията с велопоход " Заедно ". Инициативата се организира за четвърти път и тази година е под мотото " Движението е смяна ". С това социално-спортно събитие от Българската асоциация по хемофилия желаят да стимулират здравните институции да бъдат сътрудници в основаването на по-благоприятна среда с достъп до нужните медикаменти и модерни способи за лекуване на пациентите с хемофилия.

Вижте повече детайлности от директното включване на Нивелина Няголова от Варна.

София, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Варна са градовете, които ще се включат в този огромен велопоход в поддръжка на болните от хемофлия. Това е генетично заболяване обвързвано със затруднено кръвосъсирване и лекуване за него няма.

Пациентите разчитат единствено на животоподдържаща терапия, а едно почтено одраскване или пострадване по тялото може да се трансформира в сериозен проблем за хемофилиците.

Велопоходът стартира тъкмо в 11 ч по едно и също време и в петте града. Началото във Варна е входа на Летния спектакъл. Поканени са всички, които желаят да поддържат болните от хемофилия./ Българска национална телевизия

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР