Пет автомобила горяха в Русе, а три от возилата са

...
Пет автомобила горяха в Русе, а три от возилата са
Коментари Харесай

Опожариха пет коли в Русе

Пет автомобила горяха в Русе, а три от возилата са изцяло унищожени при огнената буря. Пожарът зародил към 4 часа сутринта в кв. "Възраждане ". Огънят е тръгнал от лек автомобил "Фолксваген ", паркиран пред бл. "Тодор Койнов ", като след това се е трансферирал на прилежащите коли от двете му страни - "Хонда Сивик " и длъжностен "Фиат ". Трите коли са изгорели изцяло, като по думите на очевидци фиатът е гръмнал на няколко пъти и е тръгнал на личен ход.

Заради посоката напразно, пламъците са засегнали странично и лек автомобил "Форд ", само че намесата на пожарникарите, които са извикани на място, е осуетила разпространяването на огъня и вредите са най-вече по купето. Най-слабо е обиден лек автомобил вид "баничарка ", където от високата температура са разтопени единствено спойлерите.
4
Фолксвагенът и фиатът са благосъстоятелност на семейство, което има бизнес с компютри. Някои от пострадалите споделиха, че не е изключено да се касае за тенденциозен палеж, макар че не е имало проблеми и напрежение сред живущите и притежателите на колите. Свидетели описват, че пламъците са били големи и хората са били възпрепятствани в опитите си да изтеглят колите си на безвредно разстояние, съобщи "Булфото ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР