Пет акта заради „висене“ от прозорците на джип са съставени

...
Пет акта заради „висене“ от прозорците на джип са съставени
Коментари Харесай

Глобиха петима абитуриенти за ''висене'' през прозорците на джип

Пет акта поради „ висене “ от прозорците на джип са формирани на младежи от Пазарджик, които са зрелостници тази година.

Глобите са по Закона за придвижване по пътищата. Санкциониран е и водачът на автомобила-нарушител, заяви представителят на локалната Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов. Той посочи, че през вчерашния ден в обществена мрежа е била оповестена фотография на група младежи, " висящи " от прозорците на движещ се джип по улиците на Пазарджик.

След като разбрали за обявата, чиновници на бранш " Пътна полиция " при ОДМВР-Пазарджик изяснили какво се е случило, открили самоличността на лидера на автомобила и на пътуващите с него.

От полицията в Пазарджик напомнят на всички, завършващи учебно заведение зрелостници, че придвижването по улиците по сходен метод крие доста опасности за техния живот и здраве, за здравето и живота на останалите участници в придвижването. Винаги сме подкрепяли рационалната младежка еуфория и приповдигнато въодушевление от сполучливото привършване на междинното си обучение, само че няма да бъдат толерирани нарушавания на разпоредбите за сигурност, безапелационни са органите на реда. Те се обръщат към всички родители за повече надзор над младежите по време на ръководство на моторни транспортни средства. От полицията молят и жителите към зоркост. Ако станат очевидци на сходни случаи при опция да ги документират с мобилните си телефони, а по-късно неотложно да известят органите на полицията по местоживеене или да подадат сигнал на телефон 112.

Снимката е илюстративна
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР