Пестелив ли сте или не мислите за утре и харчите

...
Пестелив ли сте или не мислите за утре и харчите
Коментари Харесай

Как всяка зодия управлява парите си?

Пестелив ли сте или не мислите за на следващия ден и харчите всичко, със скоростта на торнадо? Обичате ли да инвестирате в нови инициативи или да държите буркан с монети до леглото си? Вижте по какъв начин всяка зодия ръководи парите си тук:
ОВЕН
Овенът е много непредвидим във връзка с финансите си. Зодията се разделя на двата полюса - или извънредно спестовни, или импулсивни и харчещи без ограничавания.
ТЕЛЕЦ
Обичайно телците са фенове на първокласните покупки, тъй че спестяванията не са по тяхната част. Категорично са вид хора, които в случай че видят нещо и то им харесва, то би трябвало да бъде тяхно, даже и в случай че се постанова да ядат консерви с фасул до края на месеца.
БЛИЗНАЦИ
Зодията във безконечен спор, по отношение на финансите си, като че ли двата близнака са седнали на рамената им като дяволче и ангелче, едното казващо „ Харчи!‘, другото „ Пести! “. Постоянна вътрешна битка със себе си и желанието да не стопи всичките си финанси, само че и да си купи, това от което в действителност няма потребност.
РАК
Раците обичат да икономисват и да мислят за бъдещето. Практични хора, които не са свидливи до стотинка, само че изрично безумните шопинг лечения не са тяхното нещо.
ЛЪВ
Лъвът по природа не харчи, само че себелюбието му и желанието да изпъкне, много постоянно го слага в обстановка да си купи нещо първокласно, за „ пред другите “. Обичайно купува марки и типове неща, които са известни и в крайник с трендовете, а не тъй като в действителност му харесват или са практични.
ДЕВА
Девата е умерена зодия. Не пести пари, по отношение на качеството. Предпочита да си купи прекрасен телефон, който за представителите на този знак е логичен, ще му прави работа и ще го синхронизира с останалите си устройства, само че това изрично не значи, че ще е най-евтиният или най-скъп. Девата не пести, само че изследва доста съществено пазара, чете отзиви и купува единствено тогава, когато е уверена, че това за което си дава парите е топ качество.
 Ето кои са зодиите, които най-трудно се сприятеляват Ето кои са зодиите, които най-трудно се сприятеляват
Създаването на другари е умеене, в което не всички сме умели. Разбира се, приятелите ви улесняват живота, дават ви поддръжка и вършат ж...
ВЕЗНИ
Везните обичат да си дават парите за... празненства. Не ги интересуват доста доживотни спестявания или по какъв начин ще заплати вноската за университета, значимо е обаче да имат задоволително средства да се забавляват с другари. Везната, която обича да е център на вниманието, всекидневно черпи всички познати и продължава да „ подгрява купона “.
СКОРПИОН
Това е зодия, която мисли напред. Обичат хубавите неща, само че не обичат да остават без пари. Желаят и се стараят постоянно да имат авариен проект и спестени пари за „ черни дни “. Практични хора, които биха вложили в разнообразни като занятие бизнеси, с цел да са уверени, че най-малко 1 ще им носи финансова облага.
СТРЕЛЕЦ
 4 зодии, които обичат да живеят елементарен и неусложнен живот 4 зодии, които обичат да живеят елементарен и неусложнен живот
Хората са или неусложнени, или комплицирани. Последните са склонни да премислят и да усложняват обстановките и нещата без причина. Те са обър...
Стрелецът е особена зодия, във връзка с финансите си. Обичайно натрупат капитал, след това обичат да излязат в дъъълга отмора, няколко пъти в годината, в случай че е допустимо и харчат всичко спестено до стотинка. 2 месеца живеят пищно, 4 месеца плътно и без фриволности. Обичат живот, изпълнен с удоволствия без ограничавания и когато спестят пари се отдават на подобен.
КОЗИРОГ
Най-скъперната зодия от всички, пресмята и премисля всяка покупка, пазари единствено с понижения, купони и пари „ напразно “ НЕ дава. Много спестовен, до степен, в която отблъсква приятелите си, само че това е решението на козирозите и тяхното виждане.
РИБИ
Вечно замечтаната риба, постоянно мисли по какъв начин би посетила страната на фантазиите си, или вирее в облаците за мечтания дом, само че всекидневно първо изхарчва парите за тези фантазии и единствено си остава с тях. Тук таме съумява да осъществя мечтаните покупки, само че като цяло когато става дума за значими неща като обучение и работа, съумява да осъществя финансите си свястно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР