Пещерска“ бе отличена като любима марка ракия на българите в

...
Пещерска“ бе отличена като любима марка ракия на българите в
Коментари Харесай

Пещерска, любима марка ракия на българите с най-голям вот в онлайн гласуване

„ Пещерска “ бе отличена като обичана марка ракия на българите в четвъртото издание на състезанието „ Златната маза “, проведен от уеб страницата exporter.bg под патронажа на Министерство на стопанската система. Категорията е включена за първи път като бяха номинирани 48 разнообразни ракии на родни производители. „ Пещерска “ събра най-голям избор в онлайн гласуването.

Любопитна детайлност е, че ракията се прави по достоверната си рецепта и е първата, която от районна се постанова в народен мащаб. Благодарение на нея Пещера се утвърждава като първокласен производител на високоалкохолната напитка. Компанията, която я създава VP Brands International (познатa със остарялото си име „ Винпром Пещера “), е съумяла да внедри затворен цикъл на произвеждане. Собствените лозови масиви разрешават прецизен надзор на суровината още на лозето. А базата в Пещера покрива най-високите интернационалните стандарти в алкохолната промишленост – от дестилацията, през отлежаването и дистрибуцията. „ Отличието е резултат на доста старания, труд, професионализъм и непрекъснати вложения и е висока оценка, че сме си свършили работата добре. “, разясниха от VP Brands International. Проучванията сочат, че ракията въпреки и постепенно стартира да си пробива резистентен път в метода на живот на по-младите, градски потребители. Тя все по-често участва в коктейл менютата на питейните заведения.

Конкурсът „ Златната маза на България ” се организира за четвърти път. Победителите се дефинират посредством онлайн гласоподаване. Според основния редактор на уеб страницата Димитър Дженев точно платформата на обществените мрежи и онлайн гласуването е най-обективният фактор какво се харесва на пазара и какви са желанията на младите и дейни хора. Целта на състезанието е да се насърчи работата на модерните производители в България. Събитието е под патронажа на Министерство на стопанската система. Според заместник-министъра на стопанската система Лъчезар Борисов компаниите в лозаро-винарския бранш способстват за износа на страната и спомагат за стабилността на стопанската система. Той прикани дружно да се пази името на България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР