„Пещерска“ бе отличена като любима марка ракия на българите в

...
„Пещерска“ бе отличена като любима марка ракия на българите в
Коментари Харесай

Хората избраха „Пещерска“ за любима марка ракия

„ Пещерска “ бе отличена като обичана марка ракия на българите в състезанието „ Златната маза “, проведен от уеб страницата exporter.bg под патронажа на Министерство на стопанската система. Надпреварата се организира за четвърти път. Победителите се дефинират посредством онлайн гласоподаване. Категорията „ обичана марка ракия “ е включена за първи път като бяха номинирани 48 разнообразни ракии на родни производители.

„ Пещерска “ е първата районна напитка, която се постанова в народен мащаб. Днес е най-разпознаваемата марка в сегмента, сочат изследванията. „ От името на целия екип, който стои зад „ Пещерска “, желаеме да благодарим за това отличие. То е резултат на доста старания, труд, професионализъм и непрекъснати вложения. “, разясниха от VP Brands International (компанията е позната със остарялото си име „ Винпром Пещера “). Специалната статуетка със златно покритие на бе връчена от заместник-министъра на стопанската система Лъчезар Борисов на специфична гала в сряда вечерта. При връчване на премията той прикани „ дружно да защитим името на България на интернационалните пазари “.

Едно от огромните преимущества на „ Пещерска “ е, че продължава да се създава по достоверна рецепта от лични лозови масиви при затворен цикъл на произвеждане. Т.е. компанията има опция да ползва прецизен надзор както на лозето, по този начин и в производството, съхранението и разпространяването в комерсиалната мрежа. Конкретно за серията ракии „ Пещерска “ се прави специфична селекция на най-хубавото грозде.

„ Щастливи сме също по този начин, че с помощта на тази марка успяхме да подпомогнем и развиването на Пещера и района и известността му като основен производител на висококачествената алкохолна напитка. Отличието е висока оценка, че сме си свършили работата добре. “, допълниха от VP Brands International.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР