Пещера. Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Костадинова бе почетен

...
Пещера. Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Костадинова бе почетен
Коментари Харесай

Пазарджик: Депутатът от ГЕРБ Десислава Костадинова бе почетен гост на отбелязването на 143 години от Априлското въстание в село Радилово

Пещера. Народният представител от Политическа партия ГЕРБ Десислава Костадинова бе почетен посетител на отбелязването на 143 години от Априлското въстание в село Радилово, община Пещера, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Пазарджик . Десислава Костадинова, кметът на Община Пещера Николай Зайчев и кметът на село Радилово Благой Харизанов се поклониха пред паметника на починалите за свободата на България в селото и сервираха венци и цветя. „ Гордея се, че радиловци имат своя принос в Априлското въстание. Знам, че тук се работи всекидневно за запазване на националната памет за тези далечни събития, който имат голямо значение за свободата и независимостта на България “, сподели националният представител Десислава Костадинова.
Тържествата продължиха в читалище „ Зора 1903 година “ с презентация, отдадена на Априлското въстание, с осъществявания на патриотични песни и възстановка на събитията отпреди 143 години.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР