Пешеходна пътека на абсурда в "Кючук Париж" (на кръстовището на

...
Пешеходна пътека на абсурда в "Кючук Париж" (на кръстовището на
Коментари Харесай

Обясниха за пешеходната пътека на абсурда в Кючука

Пешеходна пътека на парадокса в "Кючук Париж " (на кръстовището на ул. "Пере Тошев " с ул. "Даме Груев ") удиви пловдивчани. "Изрисувана " с багра, тя съумя да издържи едвам 24 часа. За случая алармира четец на Plovdiv24.bg .
Каква е повода да се стигне до този резултат, попитахме в Оперативна програма "Организация и надзор на превоза ". От там ни дадоха отговор, че въпросната пешеходна пътека е изпълнена след неколкократни рекомендации от страна на I РПУ и след утвърждение на Експертен съвет.

"Подобно осъществяване на пътека вид "зебра " върху паважна настилка е неефективно, както сочи и съответният резултат. Няма смисъл да се изразходват багра и труд за пътеки с продължителност един ден ", разясниха от общинското дружество.

За читателите ни шефът му Борислав Кръстев заяви, че към този момент се създава проект за използване на нова техника за стабилно осъществяване на паважни настилки. За образец ще се употребява пробната пътеката на ул. "Богомил " до учебно заведение "Васил Левски ", направена с бели бетонни линии. В момента, взаимно с администрацията на регион "Южен " се набелязват местата за тозитип пешеходни пътеки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР