Пеша са принудени да се прибират вечер у дома повечето

...
Пеша са принудени да се прибират вечер у дома повечето
Коментари Харесай

Пловдивчани: Градският транспорт изчезва след 21 часа

Пеша са принудени да се прибират вечер вкъщи множеството жители, които разчитат на градския превоз. След 21 часа съвсем е невероятно да се качиш в автобус, твърди Стефка Георгиева. Жената няма кола, работи до стадион „ Христо Ботев ”, а живее в регион „ Южен ”. Приключва промяната късно и нормално изминава дистанцията до дома си пешком. Ако е изтощена, би трябвало да хваща такси.

„ Според разписанието, оповестено на уеб страницата на Община Пловдив, последният рейс по линия № 36 потегля от „ Изгрев ” към " Кючук Париж " в 20,50 часа, само че се случва или да го няма, или аз да закъснея. Оттам нататък няма защо да очаквам, тъй като линията на процедура стопира да работи до сутринта. Налага се да се кача на № 18, който потегля от последната спирка в 21.23 часа, или на № 29. Чакането също не е несъмнено, а също така би трябвало да заплащам за прехвърлянето, т.е. два лв., с цел да се прибера ”, описа Стефка Георгиева.

Жената се чуди на изказването от Община Пловдив, че публичният превоз работи до късно. То беше обещано във връзка на обявата на „ Марица ”, че да се качиш по мрачно в рейс е задача невъзможна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР