Песента, с която Виктория ще представи България на Евровизия 2020,

...
Песента, с която Виктория ще представи България на Евровизия 2020,
Коментари Харесай

Tears Getting Sober - българската песен на Евровизия 2020

Песента, с която Виктория ще показа България на Евровизия 2020, носи заглавието “Tears Gettingн Sober ”. Композицията и музикалното видео ще бъдат показани за първи път на 7 март в 10:00 часа в ефира на Българска национална телевизия 1.

„ Тя е доста персонална за мен, тъй като имам доста огромно присъединяване в нея като създател. Вярвам, че ще показва България почтено през май в Ротердам “, споделя младата певица, която е един от основателите на музиката и текста на българската ария.

Освен Виктория, в екипа виновен за музиката и текста на „ Tears Getting Sober “ попадат още един от най-успешните български композитори Борислав Миланов, както и младите му сътрудници от Symphonix International - Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция. Песента е продуцирана от българската продуцентска компания „ Ligna Studios “.

Евровизия 2020 се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, като за първи път в присъединяване на България в Евровизия се включва и общоприет спонсор. Това е българската компания iCard - водач на европейския финтек пазар с интервенции в 30 страни.

Дигиталната премиера на видеото ще бъде на уеб страницата eurovision.icard.com на 7 март от 10:20 часа българско време, а меломаните в България ще могат да я чуят за първи път в музикалната стрийминг платформа Deezer.

Припомняме, че двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия 1 на 12, 14 и 16 май от 22 часа. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 14 май. Вижте в този момент малко бекстейдж фрагменти от основаването на видеото към осъществяването.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР