Песента, с която България ще участва в 63-о издание на

...
Песента, с която България ще участва в 63-о издание на
Коментари Харесай

Пак изненада: Тези ще представят България на "Евровизия", чуйте песента им "Кости"!

Песента, с която България ще взе участие в 63-о издание на „ Евровизия ”, е озаглавена „ Bones “ ( " Кости " ) и носи обръщение за същинските полезности в живота и безусловната обич, оттатък рестриктивните мерки на материалния свят, оповестяват от Българска национална телевизия.

В осъществяването й петима актьори вплитат своята сила, страст и гений. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл застават зад плана „ Equinox “. Артистите, които песенният конкурс сплоти в общ музикален план, се отличават с красиви гласове, характерен жанр и прочувствена експресивност.

Уникалната вокална групировка ще излезе на сцената на музикалния конгрес по време на първия полуфинал на 8 май в португалската столица Лисабон. За българската ария ще могат да гласоподават феновете и журитата на 21 страни (Австрия, Азербайджан, Албания, Армения, Беларус, Белгия, Англия, Гърция, Естония, Израел, Ирландия, Исландия, Испания, Кипър, Литва, Македония, Португалия, Финландия, Хърватска, Чехия, Швейцария).

С това спекулациите, че Дарина Йотова от " Х фактор " ще показа страната ни на елитния конкурс публично стопират.

Припомняме, че преди време стартира да циркулира информация, че Бергендорф към този момент е кандидатствала с ария за " Евровизия ", а точно парчето на Вида Пиронкова " Rebirth ". Стана ясно обаче, че всичко е претърпяло голям неуспех. Това бе прието персонално от авторката на песента.

Въпреки това обаче очевидно Бергендорф не стопира да бъде бутана да показа тази година страната ни на елитния конкурс. Изпълнителката на " Вирджиния рекърдс " е със залязваща кариера след големите кавги около името й. Припомняме, че тя призна за проблеми с опиатите, а по-късно стана ясно, че е ставала и жертва на домашно принуждение от приятеля си Лео.

Прави усещане, че в последните години към състезанието се въртят все имена на хора от компанията на Саня Армутлиева. Кристиян Костов, който предходната година се яви на конкуренцията и остана втори, също бе от " Вирджиния рекърдс ". Както към този момент споменахме Дарина Йорова - Дара от " Х фактор " бе спрягана за съвсем сигурен участник от името на България в състезанието тази година.

Защо уредниците сами са решили да образуват група и в нея да е тъкмо скандалната Бергендорф за момента е тайнственост.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР