Песента, посветена на Денис Теофиков, вече е факт, а авторите

...
Песента, посветена на Денис Теофиков, вече е факт, а авторите
Коментари Харесай

Алекса нарочно криела връзката с Денис Теофиков

Песента, отдадена на Денис Теофиков, към този момент е реалност, а създателите й са безапелационни, че не търсят популярност и пари. "България през днешния ден " се свърза с Антонио, един от най-близките другари и сътрудници на Денис, който е и създател на част от текста. "Грей високо горе в небето, постоянно ще останеш в сърцето. Пей високо горе ангелския глас, постоянно ще останеш ти един от нас ", гласи припевът на песента в осъществяване на Антонио и Лео.

"Всичко е контрактувано със фамилията на Денис, както и това песента да не бъде качена в неговия канал в ютуб. Те предложиха да бъде пусната в канала на Леони, който е татко на Лео. Всички средства от песента ще бъдат дадени на родителите на Денис. Нищо от това, което вършим, не е за популярност. Всичко е направено за Денис ", споделя пред вестника Антонио. Песента натрупа голяма известност във видеоплатформата ютуб и за броени часове натрупва 100 хиляди гледания.

На въпрос какво мисли за нападките против околните на 21-годишния Теофиков, които споделят мемоари с него в мрежата, Антонио изрично отговори: "Никой не натрупа популярност на гърба на Денис! Не би трябвало да си човек, в случай че правиш такова нещо. Алекса ми е братовчедка, бяха дружно с Денис от няколко години. Никога не са желали да споделят връзката си, тъй като тя знаеше какъв му е интервалът и че не би трябвало да го свързват с никой. Денис е звезда. Няма какво да се приказва на тази тематика, че някой си прави реклама на негов тил. "

Както "България през днешния ден " писа преди дни, трима от най-близките другари и сътрудници на трагично починалото момче записаха парче, отдадено на артиста. Новоизгряващата звезда Лео и татко му Леони дружно с Антонио се събират и пишат текста към песента дружно.
"Текстът си пристигна самичък от тъга. Страданието го роди. Събрахме се тримата да напишем текста и музиката. Всичко е в съгласие с родителите на Денис ", споделя още пред "България Днес " едно от новите лица в попфолка Антонио.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР