Песента на Виктория Георгиева Growing Up is Getting Old е

...
Песента на Виктория Георгиева Growing Up is Getting Old е
Коментари Харесай

Букмейкърите изхвърлиха България от Топ 5 на Евровизия

Песента на Виктория Георгиева Growing Up is Getting Old е с все по-малки шансове за победа на тазгодишното издание на " Евровизия " и евентуално няма да влезе и в челната тройка, разбра HotArena.

Това сочи класацията на уеб страницата eurovisionworld.com, направена от букмейкърските залози, съгласно които България се чака да заеме 6-о място в идното съревнование, видя HotNews. В последните пет години, резултатите от залозите са съответствали и спечелилият постоянно е плануван на 100% още преди самото събитие, което ще се организира на 20 и 22 май, когато са полуфиналите.

Голяма част от почитателите на Виктория у нас и по-света са на мнение, че песента й може да е шедьовър, само че за " Евровизия " е била по-подходяща Imaginary Friend, която беше в селекцията на изпълнителката, само че в последна сметка тя и екипа й избраха Growing Up is Getting Old да ни показа. Още преди избора й
букмейкърите отреждаха второ място за певицата ни, само че в следствие осъществяването й бързо отстъпи място надолу и в последна сметка стигна до 6-а позиция. 

Ако съдим по интереса към българското парче в платформите за видеобмен, то резултата не е изключително приемлив. Към момента песента на българката има малко над 510 000 гледания в формалния канал на състезанието в YouTube - Eurovision Song Contest. Това е нищо в съпоставяне със посочената за любимец тази година, а точно представителката на Малта - Destiny и песента й Je Me Casse, която е набрала съвсем 6 милиона гледания. Growing Up is Getting Old на нашата Вики има няколко качени видеоклипа в формалния й канал в Тубата, само че даже и общо сумирани не надвишават милион и половина гледания.

Тези дни Виктория щурмува Испания, където беше част от известното телевизионно шоу в Испания - Rocío, contar la verdad para seguir viva. По мотив гастрола си там, тя направи и испанска версия на Growing Up is Getting Old, която се одобри добре от локалната аудитория. “Виктория е страховит гений. Радвам се, че ни гостува в Испания. Бих се радвал извънредно доста, в случай че създадем дует дружно. Смятам, че ще се получи нещо в действителност магично ”, съобщи испанският участник на " Евровизия 2021 " Блас Канто. Двамата имаха опцията да се срещнат по време на присъединяване й в шоуто, написа Телеграф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР