Песента „Мижав интерес“ на Панайот Панайотов с участието на Криско

...
Песента „Мижав интерес“ на Панайот Панайотов с участието на Криско
Коментари Харесай

DJ Диан Соло се изцепи: Панайот Панайотов е предложението ни срещу вагинална сухота

Песента „ Мижав интерес “ на Панайот Панайотов с присъединяване на Криско и Диан Соло от „ Дийп зоун “ и по-скоро обложката ѝ, е окрала „ Златният Орфей “. За това сигнализира пред „ Телеграф “ директорката на именития фестивал Дариана Генова. Никой от екипа, основал песента, не я е потърсил за позволение за потреблението на емблематичния знак на славния конгрес. На всичкото от горната страна под фотосите на тримата музиканти написа: „ Одобрено от „ Мелодия на годината “ и „ Златен Орфей “.

Точно противоположното - откакто чу песента, Дариана Генова освен не я утвърди, само че и изрече възмущението си пред „ Телеграф “. „ Изсъхна ми устата, до момента в който я слушах. Компот от няколко песни. Всеки си преценя по какъв начин да се показва. Не намирам за подходящо намесата на „ Златният Орфей “ и наличието му на рекламната им фотография. Жалко!!!! “, възмутена е шефката на „ Орфея “ и брачна половинка на основателя на фестивала Генко Генов. Тя е безапелационна, че създателите на обложката съзнателно са избягали от точното име „ Златният Орфей “, а са го изписали „ Златен Орфей “, с цел да се спасят от правосъдна отговорност.



Според корицата, „ Мижав интерес “ е показана от несъществуващите през днешния ден „ Бюро Естрада “ и „ Концертна дирекция “. „ Споменатите институции са съдействали толкоз доста за основаването на най-хубавите български стойностни известни песни “, добави Генова. Като създател на обложката е посочен Vexy, а продуцент на целия план е Диан Савов от „ Дийп зоун “, който е съавтор на музиката дружно с Панайот Панайотов и Криско, написал текста, като двамата с габровеца са работили по аранжимента.

„ Това е новото ни предложение против вагинална сухота! Забавлявайте се! “ - по този начин диджей Диан Соло анонсира излизането на песента, родена от абсурда сред Панайот Панайотов и Кичка Бодурова. В парчето звучи и гласът на актрисата Гергана Стоянова, която озвучава пътната навигация на Google. Освен „ Мижав интерес “ тя изрича и репликата за вагиналната сухота.

Според първите слушатели част от мелодията е заимствана от песента на Слави Трифонов „ Сватба “. „ Единствената част, която е почти хубава, е тъкмо тази, взета от Слави. Другото е някаква трагикомедия, наречена ария “, „ Слави е проникнал доста надълбоко в душите на " бг създателите ", „ Очаквах всеки миг да изскочат Гъмзата, Краси и Годжи “, „ Напомня ми на микс сред Емил Димитров, Слави и Стария Криско " брех тез младежи ". Евалата, доста ми харесва тази ария, връща ме към времето, което се правеха много естрадни песни, и времето, в което Криско правеше песни с шеговито обръщение “, гласят първите мнения под аудиото в YouTube. Има и такива към другата прекаленост: „ Страхотна нелепост “, „ Сори, прецакаха хубавата концепция “, „ Потна чалга създадоха!!! “, „ Ма по какъв начин го яхнахте Панайотката единствено. Браво, малко усмивки да има в тоя сложен живот, пък който си е киселяк по рождение, няма да му хареса. Мен ме развесели песничката “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР