Песента е в дует с младата и талантлива певица Валерия

...
Песента е в дует с младата и талантлива певица Валерия
Коментари Харесай

Васил Петров с нова песен и видеоклип за Великден

Песента е в дует с младата и надарена певица Валерия Стоянова

Силно обвързван с вярата, Васил Петров още веднъж озари празниците с музикален привет за Великден.Той ни сервира своя ария с написана от него музика по стихове на Архимандрит Серафим (Алексиев) в дует с младия гений Валерия Стоянова. Песента носи заглавието „ Христос воскресе “ и е в аранжимент на Васил Петров, китарите в песента са изпълнени от Стойчо Стоянов, постпродукция и звукозапис XS Artists music school, а видеоклипа е сниман от Михаил Янакиев. Продуценти на продукцията са Васил Петров и Стойчо Стоянов (XS Artist music school).

Песента „ Христос воскресе “ и видеото към нея описват за пролетен ден, който ще забележим, че е цялостен с естетика, добрина, обновяване на природата и човешката същина, изпълнени с екстаз на всички хора от въскресението Христово. Сърцата ни се преизпълват с наслада, живеем в обич. Васил Петров ни обръща внимание на това, което ни липсва през днешния ден, подбужда ни да го потърсим в живота и в света към нас.

С Валерия Стоянова ги свързва дългогодишно съдействие.Талантът на Валерия, която като се изключи че пее също по този начин свири и на пиано, е видян от Васил Петров през 2017година, който я кани да взе участие с него в спектакъла му Sinatra:Vegas в „ Зала 1 “ на НДК. Тогава тя е едвам на 10 години. Следващата година тя още веднъж отново взе участие във втората версия на спектакъла му, този път да пее в дует с Брус Джонсън(САЩ). За Рождество Христово също си партнират, като записват песента му „ ЗИМА “ с присъединяване и на Аглея Канева и Сара Пейчева.

Представяме Ви „ Христос воскресе “ на Васил Петров и Валерия Стоянова:

След празниците, Васил Петров ще изнесе концерт „ Историята на международния джаз “ с Биг Бенд Русе с диригент Димчо Рубчев на 30 Април от 19:00ч. в Голямата зала на Доходно здание в град Русе. С нова Биг Бендова стратегия означават Международния ден на джаза и рожден ден на Васил Петров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР