Песента Despacito (в превод от испански означава По-бавно, б.а.) се

...
Песента Despacito (в превод от испански означава По-бавно, б.а.) се
Коментари Харесай

Despacito се превърна в хита на лятото

Песента Despacito (в превод от испански значи " По-бавно ", б.а.) се трансформира в същинска сензация, която завладя дните и нощите ни през лятото на 2017 година От улиците на Пуерто Рико до плажовете на Ибиса, от нюйоркските небостъргачи до родните нощни заведения - парчето звучи отвред.

Резултатите са 1,2 млн. продадени копия. Номер 1 в над 50 страни. Почти 3 милиарда гледания в YouTube, написа avtora.com. Но каква в действителност е тайната зад зашеметяващия план на Луис Фонси и Daddy Yankee.

 Снимка 305795

Със сигурност латино корените на песента оказват голямо въздействие. Премиерата на Despacito е през януари 2017 година в канала Universal Latin. Досега Фонси не е изкарвал сходен шлагер, само че триумфът в чартовете не му е чужд.

Обаче този, само че който би трябвало да благодарим за песента, е... Джъстин Бийбър. Защото тя става шлагер точно откакто тийн идолът се включва в ремикса.

А когато не помни текста по време на собствен концерт и го замества с " бла, бла, бла ", това беше следващият знак за блестящата орис на Despacito. Както се споделя - и неприятната реклама е реклама.

" Не го обвинявам. А и другите не би трябвало да го вършат, тъй като не приказва езика. Когато е записвал ремикса в студиото, текстът е бил пред него ", споделя Фонси.

Бонус са и регетон, поп и латино ритмите, които чуваме в творчеството на реализатори като Шакира и Рики Мартин. Няма по какъв начин да пропуснем и хубавиците, които демонстрират горещи тела във видеоклипа. А най-бележитата от тях е 29-годишната Зюлейка Ривера, която печели купата " Мис Вселена " през 2008 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР