Песен на Роксана влезе в Топ 10 на най-слушаните парчета

...
Песен на Роксана влезе в Топ 10 на най-слушаните парчета
Коментари Харесай

Роксана влезе в топ 10 на германска класация

Песен на Роксана влезе в Топ 10 на най-слушаните части в Германия. Песента ѝ „ Няма да е все по този начин " в дует с Джамбо Агyшев сензационно проби в европейските музикални ранглисти, макар че беше пусната единствено преди няколко дни.

Песента е направила пробив и в Австрия, където е на 12-о място по слушаемост от музикалните почитатели.

„ Много се веселя! Въпреки че това е огромен триумф, оставам крепко стъпила на земята. Когато пуснах песента, не съм очаквала толкоз доста хора да я слушат. Само за три дни съумя да навърти 1 милион гледания в интернет. Чудно ми е по какъв начин хората в чужбина схващат какво пея, само че щом я харесват, значи съм съумяла да ги докосна ", показа прочувствено пред „ България Днес " Роксана, като добави, че е мощно разчувствана от триумфа и още и е мъчно да го осъзнае.

„ Да си в Топ 10 в Германия е доказателството, че нещата се случват, когато предлагаш нещо стойностно на хората. Годината ми стартира добре, само че дали ще продължи да е по този начин до края следва занапред да разберем. За мен преди всичко си остава аз и околните ми хора да сме здрави, а останалите неща ще се случат ", добави Роксана.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР