Песен, изпълнена от Жана Бергендорф, не е била одобрена за

...
Песен, изпълнена от Жана Бергендорф, не е била одобрена за
Коментари Харесай

Прецакаха Жана Бергендорф за Евровизия

Песен, изпълнена от Жана Бергендорф , не е била утвърдена за присъединяване в " Евровизия " , без значение че към този момент се трансформира в шлагер, разбра HotArena .

Изключително запаметяващото се парче " Rebirth " е дело на надарената Вида Пиронкова.   За страдание, песента не е била утвърдена.

Ето какво споделя самата Вида Пиронкова на профила си във Facebook: " Направих си ария. Хубава ария. С огромен и надарен екип. Само имената им приказват сами и доста. Пратих я на конкурс. За Евровизия 2018. Мислех да спечелим първата премия в Португалия, пък и да се разходим до там. И си виках: Брех, Видо льо, в този момент, тъкмо тука е Европарламента и председателството, ти печелиш и Евровизия, докарваш я следващата година в София, и България ще е цялата 2019та в устите и очите на хората, щото нали и Пловдив ще е културна столица на Европа, та да не останем по-назад и Софиянци. Ей такива идиотщини си мислех с кокошата си главица. Не бях взела участие на конкурс от памтивека. Последно беше на " Златен Орфей ". Май последният. 1993-та. Имах си спонсор, сиреч - имах си тил. Голям и мощен. Проекта ми - както е съвременно да се споделя, беше първи в деловодството на Българска национална телевизия. Имам си номерче.

Крайният период беше 20.12.2017. До тази дата, а и по-късно на никое място не дадох да се чуе песента. Щото а сте я чули, а е заляла света. Толкова е хубава. Добре де, но необичайно удължиха периода за банкет на песни. До 29.12.2017. Изчакваха някой, дето очевидно не си е дописал нотите или не си е довършил тренда. ", гневи се Пиронкова, която след това схваща, че песента е класирана едвам на 7-мо място, защото била старомодна.

За разлика от Жана, която не разяснява случилото се, почитателите са гневни. Тъй като са безапелационни, че песента е шлагер, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР