Перверзната учителка Ребека Джойнс е призната за виновна за поредица

...
Перверзната учителка Ребека Джойнс е призната за виновна за поредица
Коментари Харесай

Животът на Ребека Джойнс зад решетките - защита, опасност и правила като жена педофил

Перверзната учителка Ребека Джойнс е приета за отговорна за поредност от полови закононарушения, откакто е спала с две младежи.

30-годишната, която през днешния ден беше приета за отговорна по шест обвинявания в полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който е била доверено лице, поддържала първата си жертва, момче А, като му купила дизайнер колан на стойност стотици лири по време на извършване на покупки. След това го завела назад в жилището си в Салфорд, Голям Манчестър, за секс.

Той беше споделил на родителите си, че е отседнал при другар, до момента в който Джоунс го примами в леглото. Те седяха на дивана за известно време, преди да се насочат към спалнята й, където се съблякоха голи и имаха сексуален акт, споделиха в съда. Подсъдимият споделил на Момче А няколко пъти, че „ по-добре никой да не разбере “, съгласно изказване, което той по-късно направил пред полицията.

Двойката още веднъж е правила секс и до този миг той е бил „ много комплициран “ и е споделил на двама другари в Snapchat какво се е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР