Перверзен сексуален многоъгълник се бил заформил между разстреляния Мартин Нотариуса,

...
Перверзен сексуален многоъгълник се бил заформил между разстреляния Мартин Нотариуса,
Коментари Харесай

Скандал! Мартин Нотариуса откраднал жената на Пепи Еврото. Заради лудия секс тя му прехвърлила имоти у нас и в Гърция

Перверзен полов многоъгълник се бил заформил сред разстреляния Мартин Нотариуса, Пепи Еврото, жена му Любена Петрова и още неколцина магистрати и предприемачи, описаха осведомени със правосъдните потайности.

 

Въпреки, че е женен за същинска тигрица и гол модел, Нотариуса почнал извънбрачна връзка с палавата Любена още до момента в който тя живеела под един покрив с някогашния следовател Петър Петров. Заварката станала в ресторант в столичния “Ринг Мол ”, където двамата си уреждали дискретни обеди и вечери, прераснали в същинска креватна вакханалия, под носа на Пепи Еврото.

 

В следствие срещите с райбер се трансферирали в хотел “Маринела ”, където поради връзките си с Ветко и Маринела Арабаджиеви, Нотариуса употребил първокласен апартамент. Излишно е да споделяме, че разстреляният изнудвач бил инсталирал скрити камери, с които записвал подвизите на безсрамната магистратска брачна половинка, а сбирката му с мръсни клипчета доста надвишавала тази на Еврото.

 

Според хвалбите на Божанов, госпожа Петрова се раздавала като за последно и била кралица в ръсенето на цинизми по време на акта. Той от своя страна я карал да му споделя на всеослушание по какъв начин тъкмо са я обладавали мъжете, с които е правила групови осъществявания и упорствал тя да употребява оптимално вулгарни думи. Излишно е да споделяме, че в изповедите попадали имена на авторитетни прокурори, съдии, следователи и високо сложени служители на реда. Докато са под завивките, Любена споделяла и за секса със личния си мъж, изключително за някои негови еректилни проблеми и залитания към личния му пол. Така Нотариуса се сдобил с извънредно скандални аудио-визуални материали, част от които търгувал против въздействие в правосъдната система.

 

Разбира се, интимните милувки не били същинската цел на заварката с дамата на Пепи Еврото. Марто бил хвърлил око на парцелите, които силиконовата бръмчалка има у нас и в Гърция, ето за какво още при първите признаци за бракоразвод сред Любена и боса на “Осемте джуджета ”, Божанов я убедил да му трансферира жилища и къщи, сякаш с цел да не може мъжа й да постави ръка върху тях. В реалност първокласните недвижимости безусловно й били отнети от разстреляният лобист и той почнал да се разпорежда с тях зад тила й.

 

Посредством Любена, Мартин Нотариуса съумял да се внедри и в средите на някои “демократични ” и “антикорупционни ” медии, с които порно кралицата завърза връзки около отстраняването на Иван Гешев и даже даде серия изявленията за тях. Под претекст, че ще даде скандални разкрития за Пепи Еврото, убития Божанов съумял да позволи някои свои проблеми с техните притежатели и даже да пробие в средите на “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ”. За това загатна в свое изявление наскоро и журналистът Стефан Ташев, обяснявайки доста от преплетките по върховете на страната, останали скрити за елементарните хора.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР