Перверзен педалски триъгълник се е заформил около позабравения фолк изпълнител

...
Перверзен педалски триъгълник се е заформил около позабравения фолк изпълнител
Коментари Харесай

Гей дружинка! Докато мърсува с танцьор, чалгаджията Галин си проси секс от фитнес инструктор

Перверзен педалски триъгълник се е заформил към позабравения фолк реализатор Галин, описват негови приятели от лекия род.

 

Сладникавият артист, който в никакъв случай не е крил влечението към личния си пол, въртял бурна обич с еротичния танцьор Кирчо, който се кълчоти в дискотека “Илюжън ” в Студентски град. Точно там, по време на свое присъединяване, Галин му хвърлил око, засипвайки го с куп обещания за блестяща театрална кариера. В подмяна на стегнатото си дупе и наедрял член, Кирчо се уредил с присъединяване в няколко фотосесии на артиста, както и със спане на облага по скъпи хотели до момента в който любовника му радостни пияни купонджии из провинцията.

 

Въпреки, че се отчитал в леглото на изпълнителя по няколко пъти за денонощие, Галин бързо му се наситил и пренасочил палави мераци към друга звезда - фитнес треньора Николай Чолаков. Последния закупи скандална популярност откакто голям брой дебелаци се оплакаха, че им е взел парите без да им изготви режим за намаляване, а диетите му били копи-пейст от интернет.

 

Очевидно този неприличен факт от биографията на мускулестия хитрец не тормозил изключително Галин, който го засипвал с мазни смс-и, чието наличие би отвратило даже стар пандизчия. Певецът на дълго и на необятно му разказвал по какъв начин ще го поеме във всички свои отверстия и ще му извърти такава стратегия, че повече в никакъв случай нямало да потърси жена.

 

След като извратената преписка не хванала дикиш, чалгарят прибягнал до тежката артилерия и изпратил на Николай свои надупени голи фотоси, на които ясно се виждал ануса му. Освен, че свиреп се погнусил от гледката, треньорът разпратил фотосите на всичките си анаболни приятели и нищо чудно скоро срамотиите да цъфнат в някой уебсайт за възрастни, предвиждат клюкари.

 

Дали въпреки всичко Николай Чолаков ще се даде на напористия Галин и какъв брой пари ще му вземе за креватни тренировки, следва да забележим.

Тагове: Галин певец чалгаджия фитнес инструктор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР