Перу ще се постарае да демонстрира много по-добро представяне срещу

...
Перу ще се постарае да демонстрира много по-добро представяне срещу
Коментари Харесай

Футболистите на Перу обещават различно лице срещу Бразилия

Перу ще се постарае да показва доста по-добро показване против Бразилия на финала за Копа Америка, в сравнение с това 0:5 в третия кръг в група А, съобщи халфът Йошимар Йотун.

Снощи перуанците отстраниха Чили с 3:0 на полуфинала, а с цел да стигнат до тук се оказаха един от двата най-хубави трети тима. Но воденият от Рикардо Гарека тим от мач на мач набираше скорост и първо отстрани Уругвай, а нощес изпрати двукратните първенци да играят мач за 3-ото място.

Йотун вкара втория гол през вчерашния ден, като другите бяха дело на Флорес и на ветерана Пауло Гереро. Иначе за тях присъединяване на край е първо от 1975-а година насам, когато даже завоюваха шампионата.

Peru will take on Brazil in the Copa America final after beating Chile 3-0! pic.twitter.com/7gjCURct5d
— ESPN FC (@ESPNFC) July 4, 2019
"Загубата с 0:5 от Бразилия беше в действителност доста тежка. Но идната среща е изцяло друга. Това е край. И когато си на финала, би трябвало да направиш всичко допустимо, с цел да го спечелиш и да вдигнеш Купата ", съобщи Йотун пред публицистите. "Ние постоянно се опитваме да бъдем тим с ниски искания, само че работим крепко във всеки мач. И това, че в никакъв случай не сме любимци, ни прави по-силни ", описа още Йотун, който сега играе за мексиканския Крус Асул.

"Направихме някои доста положителни резултати, в този момент сме на край и сме доста щастливи. Перу имаше 12 загуби в предходните 14 мача против Чили, само че завоюва един от най-важните директни дуели, а съгласно левия халф не трябва да се пропусна значимата роля на треньора Гарека, който подвигна духа на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР