Перспективата здравият Арън Роджърс да бъде куотърбек на Джетс през

...
Перспективата здравият Арън Роджърс да бъде куотърбек на Джетс през
Коментари Харесай

Арън Роджърс: Джетс трябва да измъкнат „биковете“ от сградата

Перспективата здравият Арън Роджърс да бъде куотърбек на Джетс през 2024 година кара всички към тима да се усещат оптимистично. Но Роджърс счита, че организацията има още работа за създаване на печеливша просвета.

„ Ако желаете да бъдете печеливша организация и да се поставите в позиция да печелите шампионати и да сте конкурентоспособни, всичко, което вършиме, има значение “, сподели Роджърс в понеделник, ден откакто Джетс приключиха сезон 2023. „ Биковете, които нямат нищо общо с успеха, би трябвало да излязат от постройката. Това ще бъде фокусът напред. ”

Роджърс сподели, че играчите на Джетс към момента би трябвало да се научат по какъв начин да побеждават и част от това е да създадат равносметка на това, което направиха този сезон, когато приключиха 7-10.

„ Всичко, което няма нищо общо с успеха, би трябвало да бъде оценено “, сподели Роджърс. „ Всичко в тази постройка, което вършим самостоятелно или групово, което няма нищо общо с същинската облага, би трябвало да бъде оценено. Всичко, което вършим, би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР