Персоната е без значение. Имат значение законите, контролиращи главния прокурор

...
Персоната е без значение. Имат значение законите, контролиращи главния прокурор
Коментари Харесай

Борисов коментира искането за оставка на Гешев, ядоса се на въпрос за ареста му

Персоната е без значение. Имат значение законите, контролиращи основния прокурор. Това би трябвало да се случи, с цел да завърши цялостната правосъдна промяна и върховенството на закона. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след срещата си с представители на ПП-ДБ, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Защо си мислите, че той ме е пуснал от ареста? Има две правосъдни решения на българския съд за противозаконните арести на Кирил Петков, Бойко Рашков и компания. Изведнъж излиза, че Гешев ме е избавил от ареста ли, айде престанете в този момент Ако желаете да вляза и да постоя още два дни? “, ядоса се той на журналистическите въпроси.

" Може би Мария Габриел знае кое е разковничето за доста от въпросите. Тя взима сама решенията си и знае, че носи наказателна отговорност ", добави той.

„ От на следващия ден започваме срещите с останалите партии. Ако се договорим с тях с поддръжката, която обявиха от втората партия, доста бързо можем да наваксам забавянето по Плана за възобновяване и резистентност “, акцентира Борисов.

" Служебните държавни управления на Радев доведоха до този безпорядък и катаклизми във всички сфери ", сподели още той.

Лидерът на сподели, че ще се срещне още веднъж и с другите водачи. И изрази вяра, че Кирил Петков и Асен Василев могат да се обадят довечера или на следващия ден.

Борисов уточни, че постоянното държавно управление би трябвало да е с къс мандат.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР