Персоналният е един от най-лесните и ефективни начини за потребителите

...
Персоналният е един от най-лесните и ефективни начини за потребителите
Коментари Харесай

Персонален Power Boost на winbet.bg

Персоналният е един от най-лесните и ефикасни способи за потребителите да усилят коефициента на събитията, които са решили да играят. За задачата е нужно да те да изберат една от срещите в спортна секция winbet.bg, за които Power Boost е деен и може да бъде употребен. Подробности за промоцията ще бъдат показани в идващите редове.

Power Boost - повишени коефициенти за определени спортни събития

Благодарение на офертата Power Boost, клиентите на WINBET могат да получат до 10% повишен коефициент на събитията, посочени в изискванията на промоцията. Сред тях откриваме някои от най-интересните футболни дуели за месеца, които ангажират немалка част от вниманието на почитателите. Финали за купите на разнообразни страни, както и финалните срещи за европейските клубни футболни шампионати. само че също по този начин и финалната серия в NBA и безконечното дерби Левски - ЦСКА са измежду акцетите в тях./

За да могат да се възползват от Power Boost, потребителите би трябвало да са създали
залози за обща стойност от най-малко 50 лв. през предходния месец. Това автоматизирано им носи “зелена светлина ” да тестват предлагането Power Boost и да усилят своите коефициенти.

Тези, които са се класирали за Power Boost, могат да го открият в секция “Моите предложения ” на
winbet.bg, а по-късно и да прибегнат до потреблението му. За последното е нужно само да се задейства бутонът “Приеми бонуса ”.

Как се пресмята коефициентът при потребление на Power Boost?

Разглеждайки футболните срещи, за които може да се употребява Power Boost, потребителите ще видят, че те са с разнообразни коефициенти.

Ако коефициентът на обещано събитие от листата е сред 1.50 и 1.99, тогава потребителят може да получи Power Boost повишен коефициент от 5%.

И затова, в случай че коефициентът на определеното от играча събитие е с минимална ставка от 2.00, тогава Power Boost нарастването на коефициента ще доближи 10%.

По този метод играчите могат да се борят за даже по-високи облаги, употребявайки тази нова функционалност в уеб страницата на WINBET.

Трябва да се има поради, че Power Boost работи само в случаите, когато са направени единични
залози. Тези, които спадат към рубрика “множествени ” и “системи ” няма да се зачитат в тази ситуация. Офертата не важи и за залози, сложени с бонус средства.

“Поискай пазар ” на
winbet.bg дава още повече независимост на играчите

Потребителите в спортна секция WINBET към този момент могат да се възползват и от още една потребна функционалност, а точно - инструментът “Поискай пазар ”.

Благодарение на тази функционалност, играчите могат да си изискат от оператора избран пазар за дадена среща, който не е разполагаем към съответния миг. След като игралният уебсайт получи питане от страна на съответния консуматор, ще бъде взето и решение дали поисканият пазар да му бъде възложен.

Функцията е потребна за изобретателните играчи, които постоянно имат подготвени предвиждания за даден мач, само че подобен пазар не попада като опция все още. Благодарение на новата спортна функционалност, този проблем е решен и всеки може да се възползва от нея, демонстрирайки опциите си на ценител.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР