Персоналът в психиатрията в Раднево работи със страх заради агресивните

...
Персоналът в психиатрията в Раднево работи със страх заради агресивните
Коментари Харесай

Наркоман рита в корема и гърдите медицинска сестра

Персоналът в психиатрията в Раднево работи със боязън поради нападателните пациенти

Медицинска сестра е нападната в психиатричната болница в Раднево. Тя е била ритана в корема и гърдите от настанен в лечебното заведение мъж, сподели водещият на „ Здравей, България “ по Нова телевизия Виктор Николаев. 

Случаите на принуждение над останалия малочислен личен състав са всекидневие, прибавя репортерът Жоро Манев. Персоналът споделя, че работи със боязън поради нападателните пациенти. Служители там сигнализират от години за казуса. От болничното заведение излизаха и на митинги, само че без резултат.

„ Пациентът, който ме атакува, е наркозависим и беше съкрушен от много психоактивни субстанции. Доведоха го с полиция и кола за спешна помощ. Полицаите му смъкнаха белезниците на леглото. Успяхме да го фиксираме. Понеже аз съм сама с дежурната лекарка и санитаря, само че би трябвало да слагам инжекции, някой от другите заболели може би е отвързал колана на краката на нападателния мъж “, споделя потърпевшата здравната сестра Евгения Тодорова.

„ С дежурната лекарка отидохме да му измерим кръвното, само че сега, в който влязохме в стаята, той замахна с краката към нея. Аз извиках и в този миг той се обърна и ме изблъска на другото легло “, прибавя тя. 

„ Не съм от страхливите, само че заплахата за живота ни е огромна. Ако си беше вдигнал малко по-високо крайници, щях да съм с много по-сериозна контузия на челюстта “, споделя ританата здравна сестра. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР