Персоналът на детската градина каза на разтревожените“ родители, че бебето

...
Персоналът на детската градина каза на разтревожените“ родители, че бебето
Коментари Харесай

Родителите на момиченце, което почина, след като е било завързано в чувал за боб, бяха казани от детската градина, че тя е „в безопасност“

Персоналът на детската градина сподели на „ разтревожените “ родители, че бебето им е в сигурност при техните грижи, преди да го завържат с лицето надолу към чувал за фасул, което е довело до нейната гибел, заяви съдът.

Бебето Женевиев Мийхан е открито неотзивчиво и посиняло в детската градина Tiny Toes в Чидъл Хълм, Голям Манчестър, на 9 май 2022 година Деветмесечното се споделя, че е бил подложен с лицето надолу и компактно завит с колан към торбата за фасул, преди да бъде оставен за час и половина.

Работничката в детската градина Кейт Роухи в този момент е изправена пред съда, упрекната в непредумишленото ликвидиране на Женевиев. Бебето, известно като „ Джиджи “ от околните, е откарано по неотложност в болница след опити да бъде съживено, само че положението й в този миг е било необратимо и тя е трагично оповестена за мъртва по-късно същия ден.

Скръбта на Джиджи- изумени родители описаха за сърцераздирателните си последни думи към щерка си, до момента в който 37-годишният Роухи е изправен пред съда. М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР