Пернишкият Роналдо здравата се изложи. Даниел Златков, който бе част

...
Пернишкият Роналдо здравата се изложи. Даниел Златков, който бе част
Коментари Харесай

Родители В Потрес, Е Това Е Вече Прекалено! Даниел Златков Извърши Непростимото Със Собственото Си Дете!

Пернишкият Роналдо хубавичко се изложи. Даниел Златков, който бе част от играчите във Вип Брадър 2017, направи нещо извънредно със сина си. Докато международната звезда не дава прахуляк да падне върху четирите му деца, нашенският Роналдо помъкна 7-годишния си наследник на дискотека.

На това се натъкнал гневен свидетел. В дискотеката в Благоевград дошъл Тото от СкандаУ и по тази причина Даниел Златков помъкнал и малолетния си наследник в чалготеката. Кадър демонстрира по какъв начин Дани Златков е в компанията на дребния си наследник.

„ Нормално ли е такова малко дете да бъде в дискотеката? Кой го е пуснал там? Защо това малолетно дете е будно толкоз късно вечер и няма ли кой да скастри явно безотговорните му родители? Няма ли кой да сигнализира Агенцията за протекция на детето? ”, пита възмутения читателят.

Припомняме, че Даниел Златков бе в смут, че брака му си клати, до момента в който бе в Къщата на Вип Брадър. Той помоли журналиста Антон Стефанов, който излезе преди него да отиде при жена му Агнес и да й каже истината за това с коя жена е бил засечен.

Той изясни на Стефанов, че това била негова братовчедка и нейна другарка, които футболиста изпратил на автогарата. Тази преживелица предиздвикала дребния му наследник да изригне, че след шоуто не го желае в къщи, написа разкрития.ком.

Но нещата се разминаха и Дани още веднъж е при фамилията си. В Къщата той изригна против безконечния дразнител началник Петров и стана другар с рапъра Тото от СкандаУ. Синеокият врачанин стана победител във Вип Брадър 2017, а наподобява и след кавгаджийското шоу двамата поддържат топла връзка. В това няма нищо неприятно.

Само че по никакъв начин не приказва добре за ритнитопковеца като родител да мъкне малолетния си правоприемник в запушено заведение, където се пие, пуши има много нецензурни неща, които да бъдат следени от сина му.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР