Пернишкият прокурор се спречкал с жена си. Това обясни адвокатът

...
Пернишкият прокурор се спречкал с жена си. Това обясни адвокатът
Коментари Харесай

Пернишкият прокурор се спречкал с жена си

Пернишкият прокурор се спречкал с жена си. Това изясни юристът му Любомир Таков. По-рано тази заран стана ясно, че Бисер Михайлов е арестуван за 72 часа за побой над жена му

Два пъти през нощта Михайлов е бил откаван до болничното заведение поради високо кръвно. Разказал, че сред него и жена му е зародила кавга, а очевидец на нея е бил татко му.

Средна телесна щета

Жената на пернишкия прокурор със междинна телесна щета. Това излиза наяве от огласени данни за случая от прокуратурата.

Започналото следствие е за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение от магистрат при ОП-Перник. Сигнал за побоя подала дъщерята.

В ранните часове на днешния ден е получено известие в Софийска градска прокуратура  от ОДМВР – гр. Перник. Според данните Михайлов е нанесъл телесна щета на жена си в изискванията на домашно принуждение.

Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието като е направил оглед и е образувал досъдебно произвеждане. То е за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение.

Извършени са разпити на очевидци и освидетелстване на лица.

Следва да се извършат разпити и на други очевидци, да се назначи съдебно-медицинска експертиза и делото да бъде докладвано на прокурор при СГП. Той ще реши дали са налице задоволително данни за
привличане на магистрата в качеството на обвинен. Съответно и дали да се пристъпи към взимане на мярка за неотклонение по отношение на него.

Класически побой

Пернишкият прокурор Бисер Михайлов преби жена си. Това стана предходната нощ. Жертвата на побоя е с комоцио в болница.

Магистратът е арестуван за 72 часа, чака се още през днешния ден и.ф. основният прокурор Борислав Сарафов да изиска незабавното му премахване от поста.

До момента е ясно, че случаят е станал нощес в Перник. Свидетел на случая е щерка им.

Името на Бисер Михайлов нашумя, когато беше заместник-окръжен прокурор на Перник. След свадите към сина му Васил той беше преназначен като редови прокурор града.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР