Перник. За теб, Апостоле“ е името на музикално-театралния спектакъл, посветен

...
Перник. За теб, Апостоле“ е името на музикално-театралния спектакъл, посветен
Коментари Харесай

Перник: В Двореца на културата ще бъде представен спектакълът „За теб, Апостоле“ на 19 февруари

Перник. „ За теб, Апостоле “ е името на музикално-театралния театър, отдаден на Апостола на свободата, който ще бъде показан в театралния салон в Двореца на културата в Перник. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Представлението ще бъде на 19 февруари от 18.00 часа, а входът за всички искащи е свободен.
В спектакъла ще вземат присъединяване детско-юношеският спектакъл „ Мускетарите “, отбор „ Граовче “ и балетната школа при Обединения детски комплекс. Музикалният акомпанимент е дело на Духовия оркестър с диригент Трифон Трифонов и оркестъра на АНПТ „ Граовска младост “ с началник Венцислав Андонов. Режисьор на спектакъла е Ваня Михова, която е началник на дребните театрали от „ Мускетарите “.
Премиерното зрелище на спектакъла беше предходната година във връзка събитията, проведени от Община Перник, за 180 години от рождението на Васил Левски. По мотив годишнината беше издадена и скъпа книга-албум, отдадена на Апостола на свободата. С тази самодейност Перник стана част от Националния предприемчив комитет за отбелязване на годишнината. Автор на книгата е художникът Александър Стефанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР