Перник. Ръководството на ЧЕЗ откри реновирания Център за обслужване на

...
Перник. Ръководството на ЧЕЗ откри реновирания Център за обслужване на
Коментари Харесай

ЧЕЗ откри реновирания Център за обслужване на клиенти в гр. Перник

Перник. Ръководството на ЧЕЗ откри реновирания Център за обслужване на клиенти в гр. Перник на ул. „ Света Петка “ 65. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . Осъвремененият офис ще способства за по-голямо улеснение при обслужването на клиентите на сдруженията на ЧЕЗ в България.
„ От стъпването си на българския пазар преди близо 15 години ЧЕЗ непрестанно влага в възстановяване на обслужването. В резултат на това към този момент предлагаме над 150 типа услуги, които улесняват нашите клиенти и им пестят време. Вярвам, че обновяването на този Център е следващата крачка към повишение качеството на работата с клиентите, като ще ни помогне и по-бързо да удовлетворяваме техните претенции. Персоналното отношение е част от професионалните ни цели “, сподели Вежен Фотев, шеф „ Обслужване на клиенти “ в ЧЕЗ България.
Освен присъщата за актуалните офиси система за ръководство на опашките, в реновирания потребителски център към този момент са основани и обособени пространства за работа с клиентите на ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България, което ще улесни клиентите и ще усъвършенства времето за самостоятелното им обслужване.
Центърът за клиенти в Перник резервира своето работно време от 08.30 до 17.00 часа във всеки работен ден от седмицата като се изключи понеделник, когато удълженото работно време е до 18.00 часа, и сряда, когато стартира в 8.00 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР