Перник. Продължават усилено ремонтните дейности на ДГ Миньоче“, като се

...
Перник. Продължават усилено ремонтните дейности на ДГ Миньоче“, като се
Коментари Харесай

Перник: Продължават усилено ремонтните дейности на ДГ „Миньоче“, като се спазват сроковете на изпълнение

Перник. Продължават интензивно ремонтните действия на ДГ „ Миньоче “, като се съблюдават периодите на осъществяване. В това персонално се убеди и кметът на Община Перник Вяра Церовска, която беше съпроводена от нейния заместител Владислав Караилиев, секретарят Радослава Манова и ръководителят на плана Боянка Туджарова, оповестиха от пресцентъра на Общината .
Строежът на постройката се финансира по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 година, съфинансиран от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване. С реновирането на материалната база ще се усъвършенства качеството на образованието, като се цели задържане на младото население в града.
„ Реализирането на този план е обвързван с енергийна успеваемост и вниманието е ориентирано към децата. Вървим в вярната тенденция, с цел да реализираме задачите си “, показа кметът и напомни, че към този план беше включен и ремонтът на ДГ „ Изворче “, чиято лента бе прерязана на празника на Перник - 19 октомври, предходната година.
Проектът включва още въвеждане на енергоспестяващи ограничения, цялостна замяна на техническите съоръжения, доставка и монтаж на съоръжение и обзавеждане, както и благоустрояване на дворното пространство. Срокът за осъществяване на контракта би трябвало да завърши 24 октомври 2018 година
От обновената просветителна инфраструктура ще се възползват деца на Перник. Те ще получат своето образование и образование в съвременна и удобна конюнктура, съобразена с най-високите стандарти в детското обучение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР