Перник. Продължава успешно санирането на блокове в Перник по Националната

...
Перник. Продължава успешно санирането на блокове в Перник по Националната
Коментари Харесай

Перник: Продължава успешно санирането на блокове в града по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради

Перник. Продължава сполучливо санирането на блокове в Перник по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилните жилищни здания, оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Кметът Вяра Церовска, отрасловият заместник-кмет Владислав Караилиев и кметът на регион „ Изток “ Емил Костадинов инспектираха една от постройките, която се осъществя по програмата и ще промени своята визия. Това е осеметажният блок 16 в кв. „ Изток “.
„ В Перник към този момент са санирани 44 блока, които трансформират кварталите и живота на хората. Виждам триумфите, които постигнахме, виждам хиляди пернишки фамилии в тези актуализирани блокове, които се усещат прелестно “, сподели кметът Вяра Церовска. Тя съобщи, че грижата към перничани ще продължи и напълно скоро ще бъдат осъществени още стартирани планове. Сред тях са паркът на провокациите в кв. „ Войниковец “, благоустрояването на межублоковото пространство в кв. „ Тева “ и мостът на река „ Струма “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР