Перник. От 2 януари започна приема на документи в общинските

...
Перник. От 2 януари започна приема на документи в общинските
Коментари Харесай

Перник: ДГ „Пролетен цвят“ в кв. Изток открива яслена група

Перник. От 2 януари стартира приема на документи в общинските детски градини за образователната 2018/2019 година в Перник. Новото през тази година, е че ДГ №3 „ Пролетен цвят “, кв. " Изток " планува разкриване на яслена група, каквато досега не е имало в детската градина. Това оповестиха от Община Перник . „ В разследване на доста запитвания от страна на родителите през миналите години и предвид на обстоятелството, че имаме опция да трансформираме една от градинските групи, взехме решение, че можем да отговорим на търсенето и обявихме банкет на документи за деца в яслена възраст “ – осведоми шефа на детската градина Десислава Петрова.
Детска градина „ Пролетен цвят “ има 40-годишна история, учредена е през месец март 1978 година. Към сегашния миг градината разполага с 5 целодневни групи в централната постройка в кв.Изток, 2 групи в с.Рударци и 1 смесена група в с.Кладница, в който се образоват и възпитават общо 182 деца. Детската градина предлага на децата разнородни спомагателни действия като национални танци, британски език, латино танци, баскетбол и художествена гимнастика.
Ръководството на ДГ „ Пролетен цвят “ се стреми и да улеснява родителите като предлага разнообразни благоприятни условия за възнаграждение на таксите за детска градина: на място в детската градина – в брой и с карта посредством ПОС-терминал, по банков път, по електронен път посредством системата на ePay, на касите на EasyPay.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР