Перник. Над 150 деца участваха в спортния турнир за Купата

...
Перник. Над 150 деца участваха в спортния турнир за Купата
Коментари Харесай

Перник: Над 150 деца участваха в спортния турнир за Купата на кмета на село Драгичево

Перник. Над 150 деца участваха в спортния шампионат за Купата на кмета на село Драгичево. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Надпреварата се организира за трета поредна година. Участниците бяха разграничени в три спорта – футбол волейбол и лека атлетика.
Призовете бяха връчени персонално от кмета на обитаемото място Виктор Викторов, който не скри че постоянно му е било извънредно прелестно да награждава надарени и даровити деца.
„ С тези награди целим да покажем, че положените старания постоянно получават своята компенсация. По този метод подтикваме младежите интензивно да вземат участие, да се развиват и демонстрират своя капацитет в региона на спорта ", сподели Викторов.
Първото място в шампионата по футбол зае тимът на 5-то ОУ „ П. Р. Славейков “, техни подгласници станаха възпитаниците на ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ - село Драгичево. При волейбола първи на скамейката се качиха учениците от 16-то ОУ „ Св. св. Кирил и Методии “ - кв. „ Църква, а второто място още веднъж заеха учениците от село Драгичево. В леката атлетиката също имаше доста призьори в другите дисциплини.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР