Перник. На тържествена церемония днес бяха наградени най-добрите спортисти на

...
Перник. На тържествена церемония днес бяха наградени най-добрите спортисти на
Коментари Харесай

Перник: На тържествена церемония бяха наградени най-добрите спортисти на СУ „Олимпиец“

Перник. На тържествена гала през днешния ден бяха наградени най-хубавите спортисти на СУ „ Олимпиец “ – Перник, оповестиха от пресцентъра на Община Перник . В обичайна анкета, която се организира от 2004 година, гласоподаваха всички учители по спорт в учебното заведение. Първи стана състезателят по мотокрос Симон Венев, а Роберто Петров сграбчи наградата за състезател на учениците.
Наградите бяха връчени от гостите на тържеството, измежду тях бяха зам.-кметът Денислав Захариев, основният специалист по спорт в Общината Десислава Стойова, зам.-областните шефове Иво Иванов и Васил Павлов и ръководителят на Оценка за съвместимост на БВФС Валентин Лазаров. За образователната 2017/2018 управлението на образователното заведение даде правото и на учениците да създадат своя избор, а шефът Валери Стоилов заяви по време на премиите, че се прави всичко допустимо от идната година да се реализира и банкет по художествена гимнастика. Педагогическият състав дефинира на десето място състезателят по джудо Бойко Бойков от клуб " Перун ", след него се подрежда Кристин Петров – битка типичен жанр, осми стана още веднъж герой - Роберто Владов, на седмо място е възпитаничката на Галина Венева по джудо от клуб " Перун " – Оля Ковачева, след нея се подрежда нейната съотборничка Станислава Атанасова. Пета е Ерика Станоева, която сега е при фамилията си в чужбина и е минала в независима форма на образование, а четвърти е волейболистът Николай Грахльов, който се състезава и в мъжкият тим на " Миньор ". За трети бе избран състезателят по карате Роберто Петров. Второто място зае футболистът Стивън Милев, а премията му беше връчена от зам.-кмета Денислав Захариев. Той пожела на всички спортисти сполучлива година, без контузии и да носят в сърцето си Перник, даже и да отидат да се състезават за други клубове или в чужбина, да знаят от кое място са тръгнали, тъй като младежите са бъдещето и мотив за популярност.
Първи в класацията е единадесетокласникът Симон Венев, състезаващ се в мотокроса, той бележи оценки за съставът на „ НСА мотоспорт “, бензин в кръвта му тече от осем години, качва се на мотора, още когато е единствено на девет и продължава до в този момент.
На церемонията беше дадена и премията за най-хубав треньор, която отиде при Венелин Трайков, а плакетът му още веднъж връчи заместник-кметът Денислав Захариев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР