Перник. Кметът на Перник Вяра Церовска, нейният заместник Владислав Караилиев

...
Перник. Кметът на Перник Вяра Церовска, нейният заместник Владислав Караилиев
Коментари Харесай

Перник: Кметът Вяра Церовска, нейният заместник Владислав Караилиев и главният инженер Богомил Алексов направиха проверка на строителни обекти, на които Общината прави ремонти

Перник. Кметът на Перник Вяра Церовска, нейният заместител Владислав Караилиев и основният инженер Богомил Алексов направиха инспекция на строителни обекти, които Общината построява и на които прави поправки, оповестиха от пресцентъра на общината . Първият обект, който инспектира екипът, беше ул. „ Стримон “, където сега тя се рехебалитира от осова точка 9193 до осова точка 9033. Повече от 50 % от обекта е приключен, заменен е остарелият тръбопровод и е насипана основата на пътя. Предстои полагане на бордюри и асфалтовата настилка. Крайният период за привършване е до 30 ноември, тази година.
„ Този обект ще улесни живота на жителите в тази част на кв. „ Твърди ливади “. Освен това ще има и особено място, където ще могат да паркират колите си. През тази улица минава и велоалята, която се употребява от доста колоездачи. Въпреки финансовите усложнения вършим всичко допустимо за възстановяване на инфраструктурата на града “, сподели кметът Вяра Церовска.
Тя направи огледи и на новоизграждащата се детска площадка на територията на кв. „ Изток “, която е ситуирана в междублоковото пространство зад постройката на ДСК. Това е следващото оборудване за тази година, което ще зарадва най-малките поданици на града. На новия обект ще бъдат сложени детски уреди и ударопоглъщаща настилка. Той също ще завърши в края на месец ноември.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР