Перник. Хор Родна песен“ спечели голямата награда на 16-ия Московски

...
Перник. Хор Родна песен“ спечели голямата награда на 16-ия Московски
Коментари Харесай

Община Перник: Хор „Родна песен“ спечели голямата награда на 16-ия Московски международен детско-юношески музикален фестивал „Звучит Москва“

Перник. Хор „ Родна ария “ завоюва огромната премия на 16-ия Московски интернационален детско-юношески музикален фестивал „ Звучит Москва “. Това оповестиха от Община Перник . Талантливите девойки и момчета с диригент Димитър Костанцалиев и корепетитор Румяна Христова към Център за поддръжка на личностното развиване – Обединен детски комплекс бяха удостоени с наградата „ Гран-при “. Те блеснаха с осъществяванията си измежду 36 интернационалните групи.
Престижното музикално събитие се провежда в столицата на Русия от 1990 година и е едно от най-популярните в страната и чужбина. В него се изявяват възпитаници и младежи до 28-годишна възраст. Учредител на фестивала е Департаментът по обучение към администрацията на Москва.
В рамките на интернационалната демонстрация се организират състезания за хорове, ансамбли, оркестри, солови реализатори и композитори.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР