Перник. Българските граждани трябва да знаят, че гласуват за членове

...
Перник. Българските граждани трябва да знаят, че гласуват за членове
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Валери Жаблянов, БСП за България: Българските граждани трябва да гласуват за членове на Европейския парламент, които да представят страната ни и да помогнат да преодолее изоставането

Перник. „ Българските жители би трябвало да знаят, че гласоподават за членове на Европейския парламент, които освен да показват България в Брюксел, само че и за хора, които да оказват помощ на страната ни да преодолее изоставането от другите страни в Европейски Съюз “. Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Валери Жаблянов на среща с поданици на пернишкия кв. Изток, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Той добави, че промяната на политиката в Европейски Съюз е нужна и тя може да се реализира единствено от социалистите. По думите му е нужно, благодарение на групата на Българска социалистическа партия в европарламента, да се резервира финансирането за дребните страни, да се разшири финансирането по земеделските и инфраструктурните стратегии. „ Най-големият проблем в България остават ниските приходи и неналичието на работа в доста региони на страната. Затова е нужно и да се даде опция за вложения в действителната стопанска система “, безапелационен бе Жаблянов. Социалистът съобщи още, че новият Екологичен потенциал би трябвало да води политика за превъзмогване на неравенствата. „ За да има късмет за това и добър излаз за България, е нужно да гласуваме за " Българска социалистическа партия за България ", прикани Жаблянов. Социалистът разяснява още, че обществена Европа е допустима, само че с актуализирана Европейска комисия, доминирана от социалистите, тъй като откогато страната ни е член на Европейски Съюз, комисията е постоянно дясна и резултатите са ясни.
Валери Жаблянов сподели още, че България към този момент 12 години е член на Европейски Съюз, а това е задоволително време, с цел да създадем равносметка- какво сме постигнали и какво не сме съумели. „ Трябва да имаме тактика за догонващо развиване, тъй като при този растеж на стопанската система на страната ни, няма по какъв начин да не се основават разлики с развитите европейски стопански системи “, безапелационен бе социалистът. Той добави, че при сегашната разлика е разумно българите да търсят по-високи заплати и по-добри условия на труд в Западна Европа. „ Заради това се обезлюдяват цели региони на България. Без развиване на производството и почтено възнаграждение, хората ще не престават да напущат родните си места “, сподели още Жаблянов. Кандидатът за евродепутат от Българска социалистическа партия означи, че българското държавно управление счита, че няма потребност да се занимава със виталното ниво на хората. Той съобщи още, че в случай че не се смени политиката на държавното управление и Европейска комисия, ситуацията няма да се промени. „ Между това- кой ръководи Европейска комисия и какво е държавното управление в София- има директна връзка. Ако 10 години дясната комисия не поддържаше дейностите на ГЕРБ безрезервно, България нямаше да доближи до това ниво и тази липса на вероятност “, изясни Валери Жаблянов. Той бе безапелационен, че няма друга партия в България, с изключение на Българска социалистическа партия, която може да постави завършек на тази безконтролна власт, която е обхванала всички структури в страната, а всички чакат смяната.
След срещата с жителите на Перник Валери Жаблянов и националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Станислав Владимиров връчиха благодарствени грамоти на ветерани на партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР