Перничанката Светлана Кирова, която се прочу като една от булките

...
Перничанката Светлана Кирова, която се прочу като една от булките
Коментари Харесай

Помните ли Светлана от "Женени от пръв поглед"? Животът й претърпя тотален обрат...

Перничанката Светлана Кирова, която се прочу като една от булките в ТВ шоуто „ Женени от пръв взор “ провежда грандиозно частно басейн празненство. От 7 години Светлана развива клубове по аеробика в Перник, Казичене и град Сливница, само че за първи път реши да направи огромно празненство, което да събере всички членове на клубовете си.

„ Шоуто беше незабравимо за всички с доста танци, заря, публично награждаване, игри и състезания…За първи път върша такова празненство и доста се вълнувам “, споделя пред ZaPernik.com Светлана.







„ Тъй, като за тези 7 години процедура – имах интервал, в който бях женена (от ТВ шоуто в Казичене) – и там открих клуб по аеробика, настрана от половин година повеждам тренировки и в гр. Сливница и несъмнено най-големият е в гр. Перник – концепцията ми беше да ги събера всички и да направя едно доста женско, интензивно и друго празненство, където акцента пада върху това, че самите ние сме виновни за това да случваме живота си и да се забавляваме. Това не беше просто празненство, в което слушаме музика и пием коктейли, а няколко часа деен обществен взрив – цялостен с доста игри, състезания, песни, караоке, публично награждаване, танци, томболи, заря, торта и връзка сред всички. Идеята ми беше да свържа и социализирам хората – тъй като това липсва в актуалният свят “, описа към този момент от дълго време разведената ТВ младоженка.



А новият сезон по аеробика ще започва на 10.09.17 – с нови, новаторски и модерни изненади и треноровки.

Припомняме, че преди години пернишкото момиче с рискован дух претърпя незабравими моменти, откакто реши да се омъжи за безусловно чужд мъж и то пред ТВ камерите. Момчето беше от Казичене и в началото Светлето заживя там. Нещата обаче не се получиха и двамата се разведоха. По това време Светлана имаше магазинче за долни дрехи в Перник, което в следствие продаде, като се отдаде на нейната най-голяма пристрастеност – спорта и танците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР