Перкусионистът Калин Вельов за сефте си позволи да разкрие публично

...
Перкусионистът Калин Вельов за сефте си позволи да разкрие публично
Коментари Харесай

Калин Вельов разби Слави: Ако не го познаваш, няма да повярваш, че има такъв човек!

Перкусионистът Калин Вельов за сефте си разреши да разкрие обществено за какво е развалил връзките си със Слави Трифонов и за какво си е тръгнал от него и Ку-ку бенд. Както знаем, това се случи преди много години, още в разцвета на " Шоуто на Слави ", което вървеше по Би Ти Ви. А Вельов прибираше солидна заплата, само че все пак напусна...

Защо?! Ето че в този момент той изясни за какво и призна, че е нямал различен избор, колкото и да е обичал Слави като другар. Просто тъй като Дългия не се търпи. Трябва да имаш или биволски нерви, или да си значително мазохист, с цел да издържиш на нрава му.

" Не ставаше! Ако някой не познава персонално Слави и не е виждал това, което сме виждали ние, няма да повярва, че подобен човек може да съществува. Той е буквоядец. Да, държи на хората си, видно е, само че и кой различен ще го изтрае?! Вдигал ми е безчовечен кавги, хвърлял е и е чупел поради неприятна дисциплинираност по време на подготовка, а да не приказваме за забавяне ", споделя Калин.

Веднъж Вельов просрочен за концерт с час и половина и едвам не избухнал нуклеарен гърмеж. " Заради всички такива неща, които доста съм търпял, взех решение, че е време да се разделим със Слави. Но не съм спрял да го обичам като другар и да го почитам доста за всичко, което е и прави ", сподели музикантът.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР