Периодите през 2021 г., когато Меркурий ще бъде ретрограден, изглеждат

...
Периодите през 2021 г., когато Меркурий ще бъде ретрограден, изглеждат
Коментари Харесай

Меркурий ще бъде ретрограден три пъти през 2021: ето кога и какво да очаквате

Периодите през 2021 година, когато Меркурий ще бъде назадничав, наподобяват много комплицирани.

През тези шпации от време зодиакалните знаци ще срещнат проблеми в общуването , общо неразположение, ще бъдат нерешителни и ще се изправят пред напрежение в връзките си.

Меркурий ще бъде назадничав цели три пъти през 2021:

► 30 януари (във Водолей) – 21 февруари (в Риби)

► 30 май – 23 юни (в Близнаци)

► 27 септември – 18 октомври (във Везни)
 Планетите, които ще бъдат ретроградни през 2021  Планетите, които ще бъдат ретроградни през 2021  Планетите, които ще бъдат ретроградни през 2021  Планетите, които ще бъдат ретроградни през 2021
Какво тъкмо се случва, когато Меркурий е назадничав?

Ретроградният Меркурий е прелестно време за всеки от нас да преоцени своите избори, желания и път в живота . Трудностите, които могат да зародят, са свързани с връзката и изключително с търговията – може да има закъснения, неясноти, недоразумения, погрешно пояснение на думи, нужда от ремонт.

Именно това ни принуждава да бъдем по-внимателни, по-присъстващи в живота си, по-внимателни с това, което споделяме и вършим.
 16 признака, че сте попаднали под неприятното въздействие на ретроградния Меркурий  16 признака, че сте попаднали под неприятното въздействие на ретроградния Меркурий  16 признака, че сте попаднали под неприятното въздействие на ретроградния Меркурий  16 признака, че сте попаднали под неприятното въздействие на ретроградния Меркурий
Ще донесе ли ретроградният Меркурий прекрасен или неприятен шанс?

Този феномен е един от дребното, който визира всички ни еднообразно и резултатите му постоянно са явни. Добре е да се означи и да се има поради, че интервалите, когато Меркурий е назадничав, не са 100% неприятни и че те носят и нещо положително!

Ретроградният Меркурий се усмихва на няколко зодии, носейки им шанс в любовния живот. Ето кои са зодиакалните знаци, които ще имат триумф в любовта или шанс да срещнат някой специфичен, до момента в който Меркурий е назадничав: Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Ето и какво да очаквате от всеки един назадничав интервал на Меркурий през 2021:
 Кога и какво да очаквате от ретроградния Меркурий през 2021  Кога и какво да очаквате от ретроградния Меркурий през 2021  Кога и какво да очаквате от ретроградния Меркурий през 2021  Кога и какво да очаквате от ретроградния Меркурий през 2021
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР