Периодично всеки от нас е попадал под влиянието на енергиен

...
Периодично всеки от нас е попадал под влиянието на енергиен
Коментари Харесай

Енергийните вампири: ТОП-3 на зодиакалните знаци, които обичат да пият чужда кръв!

 scale_1200

Периодично всеки от нас е попадал под въздействието на енергиен върколак. Последствията от енергийния вампиризъм са мигновени. Започва главоболие, усеща се отмалялост. В дословния смисъл на думата ни се коства, че виталните сили последователно ни напущат.

Три знака на зодиака умеят да изсмукват непознатата доста по-добре от другите. По принцип те не вършат това умишлено – когато на техния организъм му липсват сили, те  на подсъзнателно равнище търсят сила с цел да се „ заредят “

Разбира се, това не значи, че в случай че човек е от избран знак за зодиака, незабавно би трябвало да му лепнем етикета „ върколак “.

Но измежду тези три знаци на зодиака вампири се срещат най-често:

№ 3 Лъв

Ако кажете на Лъва, че има податливост към вампиризъм, той ще се изсмее в лицето ви. Лъвът не е податлив да има вяра в такива неща. Но, както демонстрира практиката, представители на този знак постоянно подсъзнателно „ бъркат с вампиризма “.

Това се случва в следните обстановки. Лъвът обича да свети пред аудитория, обича  вниманието и възторжените погледи. Той показва всяко свое малко  достижение като голяма победа. Като по този метод основава у хората чувство  на злоба и пробужда техните комплекси.

 сила

Със сигурност сте забелязали по какъв начин след огромна свада се чувствате изтощени, опустошени и обезсилени. Сякаш цяла нощ сте  разтовавали вагони. А точно по този метод Козирог подсъзнателно е усвоил изобилен източник на сила.

Сам по себе си Козирог в никакъв случай няма да се вслушва в препоръките на други хора. А да извади човека  от равновеси и да изсмуче силата му – постоянно.

Ето един елементарен метод за отбрана:  Не слушайте, не спорете с Козирога и безмълвно си вършете работата.

№ 1 Рак

Този знак е мъчно да бъде обвинен във вампиризъм, заради неговата емоционалност. Но точно заради това Раците се занимават с вампирска активност. Като при това  нямат никакво желание да навредят, те не правят това съзнателно. Просто, тяхната природа от време на време взема превъзходство и налага  енергийно зареждане.

Ракът обича да провокира у хората страсти на емпатия, съчувствие, жал. Той споделя една разкъсваща сърцето история, оплаква се от горчивата си орис. Човек откровено слуша и му съчувства, като по този метод зарежда Рака.

Често след такива задушевни беседи хората остават без мощ, желаят да заспят, стават вяли и пасивни. Защото всичките им страсти са изтекли в това съпреживяване.

Обезопасете се като не слушате безконечните тъжби на Рака или не вземайте всичко, което споделя,  покрай сърцето си.

Защото всеки енергиен върколак, хранещ се с непозната сила, не може да се спре самичък. Той в последна сметка се нуждае от от ден на ден и повече. Ето за какво, при най-малкото подозрение, че до вас има върколак, е най-добре неотложно да отрежете всичките му опити да откраднете силата ви.

Още по тематиката:

Шаманска техника за възвръщане на силата от предишното и бъдещето

 

“Хората те притеглят тъй като не разполагаш с задоволително сила. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната сила. Ти  търсиш в тях своята сила. Но търсиш на  неверен адрес. Трябва ти…

Цялата публикация

9 признака, че се намирате под въздействието на отрицателна сила!

 

Когато сте заобиколени от позитивна сила, тялото ви работи по подобаващ и ефикасен метод, а негативната  сила има негативно влияние върху хората. Можете да станете жертва на тези отрицателни последствия,…

Цялата публикация

Накъдето е ориентирано вашето внимание – там изтича вашата сила

 

Днес доста учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрестанен поток от сила, който  сформира  действителни обекти и събития единствено с помощта на нашата мисъл. Ето за какво духовните хора,…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР