Периодът на зимните празници е истинско изпитание за фигурата. Проблемът

...
Периодът на зимните празници е истинско изпитание за фигурата. Проблемът
Коментари Харесай

6 по-лесни начини за отслабване след празници

Периодът на зимните празници е същинско тестване за фигурата. Проблемът е изключително настоящ в подтекста на безкрайните карантини, когато мнозина седят у дома и съвсем не се движат, а единствено ядат и стоят пред тв приемника. Но не бързайте да се разстройвате, в случай че сте натрупали непотребни килограми. Не знаете по какъв начин да отслабнете след Нова година и Коледа? Ще споделим с вас 6 лесни способи да отслабнете без диети и изтощителни тренировки след празниците!

1.     Шетайте у дома

Почистването на дома е един от най-необичайните способи за намаляване. Разбира се, с цел да свалите 10 кг, би трябвало да миете подовете непрекъснато, само че въпросът не е единствено в броя на изгорените калории. Чистият дом е наслада за очите, това носи положително въодушевление, горделивост от себе си и задоволство от живота. Така по-малко ще изпадате в меланхолия и няма да мислите толкоз за храна, до момента в който сте заети с разчистване на семейството.
Напитката от авокадо, която топи мазнините
Авокадото има освен детоксикиращ резултат, само че и подтиква изгарянето на мазнини, а заради високото наличие на фибри е дейно средс...
Прочети повече
2.     Правете обич

Правенето на обич оказва помощ за дейното изгаряне на калории, предизвиква производството на хормони на удоволствието и предотвратява появяването на меланхолия. Обичайте, бъдете обичани и фигурата бързо ще стане стройна! Сексуалната релаксация от време на време замества ходенето на фитнес.

3.     Движете се повече

Спортувайте, танцувайте на обичаната си музика, разхождайте кучето допустимо най-често. Да, даже просто се разходете няколко пресечки към къщата. Просто не сядайте. В последна сметка можете да прекарате една вечер на дейни и занимателни игри за фамилията и приятелите, като Twister. Разходки, дейни игри, извършения, танци – всички тези действия освен интензивно изгарят калории, само че и оказват помощ в битката с депресията.

4.     Пийте по-малко алкохол
Тайната по какъв начин да отслабнете с 30 кг е тук
Отслабването с 30 кг звучи нереалистично, само че както сочат образците с действителни хора, няма нищо невероятно. Разкриваме ви тайната ка...
Прочети повече
Празничните празници са една от главните аргументи за преяждане, водещо до затлъстяване и здравословни проблеми. Ако мнозина към момента съумяват да управляват количеството храна, която ядат, тогава малко хора мислят за калоричното наличие на алкохола. Вижте единствено какъв брой калории има във виновност, коняк, шампанско. Запомнете всичките си празнични наздравици. Колко бяха? Всички те са отишли ​​в непотребни килограми в талията. Половин чаша вино вечер няколко пъти седмично няма да навреди. Но ежедневните потребления на вино, сигурно ще скапват фигурата ви. Можете да се забавлявате  и без да пиете или най-малко да ограничавате алкохола до най-много.

5.     Смейте се по-често!

Дълго време имаше мнение, че дългият и мощен смях изгаря голямо количество калории. Не толкоз от дълго време учените разсеяха този мит. Както се оказа, макар че смехът гори калории, само че не толкоз, че можете доста да отслабнете. Въпреки това, той към момента ни оказва помощ в контрола на тежестта и ето за какво. Преяждането е един от най-честите способи за битка с неприятното въодушевление, защото вкусната храна може краткотрайно да провокира отделянето на хормони на удоволствието. В същото време продължителното преяждане единствено ще утежни настроението ви, тъй като ще предизвика здравословни проблеми и ще докара до наднормено тегло. В същото време позитивните страсти и смехът понижават силата на проблематичния хранителен табиет.

6.     Лесна диета за намаляване

В допълнение към дните на недояждане, с цел да отслабнете след празниците и да възстановявате метаболитните процеси, можете да организирате лека седмична диета за себе си. Следните плодове и зеленчуци прочистват и тонизират цялото тяло по едно и също време: моркови, цвекло, магданоз, целина, аспержи, лимони, грозде, банани. Включете ги в диетата си допустимо най-често, като замените въглехидратните храни с тях и килограмите ще намалеят.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР