Периодът, когато Луната се намира в зодиакалния знак Телец, е

...
Периодът, когато Луната се намира в зодиакалния знак Телец, е
Коментари Харесай

Скоро е пълнолуние: знаете ли тези лунни ритуали?

Периодът, когато Луната се намира в зодиакалния знак Телец, е най-благоприятното време за началото на ремонт вкъщи. Планирайте генерално разчистване, когато намаляващата Луна се намира в Скорпион, Риби или Рак, написа po-krasivi.net.
ЛУННИ РИТУАЛИ

Лунният календар ще помогне на практикуващия маг грамотно да употребява античните познания. Съществуват голям брой елементарни вълшебен ритуали, които може да употребява даже начинаещият.

Ритуал за привличане на пари

Магическият ритуал би трябвало да се организира в нощта на пълнолунието. При това е значимо небето да е ясно. Необходима ви е чаша, цялостна доникъде със студена чиста вода. Поставете в нея сребърна монета и я сложете на перваза на прозореца, тъй че да я осветява лунната светлина. След това прокарайте няколко пъти ръка над повърхността на водата и произнесете три пъти: „ Прекрасна ти, Луна господарке! Донеси ми благосъстояние, сложи в ръцете ми злато и сребро. Мога да взема всичко, което ми дадеш”.

След заклинанието излезте на улицата, изкопайте дребна дупка и излейте в нея водата, а монетата поставете в портфейла си.

Ритуал за осъществяване на замисленото

Обредът би трябвало да се организира в първото пълнолуние след рождения ден на изпълнителя. Върху лист хартия напишете своите стремежи, свързани с придобивки – да вземем за пример да си купите жилище, кола, да получите дадена сума пари и така нататък Важно е да желаете откровено и да не злоупотребявате – т.е. да не молите за невъзможни неща и за всичко по едно и също време. Когато всичките ви стремежи са записани, помолете Всевишните сили за помощ и им благодарете за осъществяване на замисленото. Смята се, че в продължение единствено на една година всичките ви стремежи ще се реализират…

ЛУНА ЗА ЛЮБОВ

Луната в знаците Лъв и Близнаци символизира началото на нови и трайни връзки, способства за сполучливо запознанство и зараждането на същинска и взаимна обич. В тези дни за хората, искащи да срещнат любовта си, се предлага повече да се разхождат, да поддържат връзка, да се срещат, да се отдават на разнообразни развлечения.

Специалистите поучават да сключите брак на 17-ия лунен ден – точно тогава съюзът ще е благополучен, топъл, дълготраен и ярък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР