Перилният препарат е бая скъп, но има как да го

...
Перилният препарат е бая скъп, но има как да го
Коментари Харесай

Всяко семейство ще спести куп пари, ако изпробват този домашен

Перилният препарат е доста безценен, само че има по какъв начин да го създадем сами – споделят опитни домакини Няма човек, който по джоба си да не е усетил какъв брой скъпо е станало всичко. Цените като че ли с всеки ден се повишават,а заплатите не мърдат. Но от какво и по какъв начин да спестим пари? Е, като че ли няма по какъв начин това да се случи. Всички позволяваме тази ужасна неточност при пране Няма по какъв начин да се откажем от храната, от облеклата, от препаратите за разчистване на дома, а те също в последно време са доста скъпички. Но умерено, от jenata.blitz.bg решихме да се допитаме до опитни домакини, които знаят по какъв начин да си създадат всичко сами и по този начин да спестят някой и различен лев.
Те споделиха по какъв начин да приготвим неповторим перилен препарат вкъщи. „ Не си мислете, че като си го извършите вие няма да пере хубаво. Напротив – маха безпроблемно петната, а след това облеклата ухаят хубаво. Да не приказваме, че е доста по-евтин от това да отидете и да си купите препарат за пране от магазина “, безапелационни са те. За приготвянето на неповторимия домакински перилен ще са нужни:
1 брой сапун за пране;
1 чаша боракс (сол);
1 чаша калцинирана сода;
1 чаша белина на прахуляк. Начин на подготвяне:
Сапунът би трябвало да бъде настърган: би трябвало да получите 2 чаши. Смесете всички съставки в огромна купа. Съхранявайте получения прахуляк в буркан с похлупак. Използвайте 2 супени лъжици за на половина заредена пералня и 4 за цялостна. „ За да внесете идеална непорочност вкъщи, не е належащо да купувате доста спрейове, пудри, гелове. Използвайте различни почистващи препарати, които няма да опразнят портфейла ви “, споделят множеството домакини, тествали този неповторим домакински препарат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР