Перфекционистът Петър Хубчев няколко пъти досега бе подвеждан, да не

...
Перфекционистът Петър Хубчев няколко пъти досега бе подвеждан, да не
Коментари Харесай

В Левски подценяват вратарския проблем

Перфекционистът Петър Хубчев няколко пъти до момента бе подвеждан, да не кажем и предаден, тъкмо в този аспект. Немският нрав на треньора на Левски очевидно не всеки път му оказва помощ, що се отнася до професионализма на футболистите.

Разбира се, че Хубчев няма по какъв начин да наема частни детективи или като Батков преди време да поставя персонална защита на тези, които не обичат да съблюдават режим, само че пък някак си би трябвало да се откри решение.

Робърта играл мачле и разтегнал. Не е нужно да гадаем и спекулираме. Найджъл Робърта ще претърпи финансова глоба. Той доста добре знае, че не е трябвало да прави произволи от сходен темперамент.
 Снимка 457141
Източник:

Професионалните футболисти не могат да карат ски и въобще би трябвало да се лишават от всичко, което може да им аргументи контузия. Едно време Христо Порточанов глобяваше в Нефтохимик за фотография на някой футболист на мотоциклет.

По-интересно обаче е ситуацията с Николай Михайлов. Вратарят на Левски очевидно отново е качил килограми. Той пък е на другата прекаленост, очевидно през паузата не се е движил задоволително, не е играл мачлета и се е хранил отвън спортния режим. И тук не е нужно да гадаем и спекулираме. И той ще си отнесе финансовите последици.
 Агентът на Хушбауер разкри за какво халфът не мина в Левски
Агентът на Хушбауер разкри за какво халфът не мина в Левски

Чехът подписа с Динамо (Дрезден)

Наскоро Павел Колев сподели, че по отношение на Михайлов клубът чака от него да си извърши някои ангажименти. Е, сещаме се, че в случай че една спогодба е равна на един кг, то Николай би трябвало да извърши най-малко десетина ангажименти. Наистина, не е съществено народен вратар (друг е въпросът за какво е подобен, откакто не играе) да се появи на първа подготовка, изпънал до прекаленост подготвителния екип.
 Снимка 461391
Източник:

И в действителност ли в Левски се вършат, че това не е проблем? Не за друго, ще си кажат хората, а че треньори и шефове на " Герена " си затварят очите и подхождат аматьорски в някои случаи. А това не е по този начин и с цел да го потвърдят, сините би трябвало бързо да потърсят решение за запаса на Милан Миятович.

За информация - при съперниците от Лудогорец имат двама равностойни вратари, в ЦСКА също Черниаускас може да размени Бусато, в Локо (Пловдив) Илко Пиргов си е действителна конкуренция на Мартин Луков и въобще от всички кандидати за купата единствено Левски има проблем на аварийна пейка с индивида с ръкавиците.
 Снимка 460814
Източник:

И още веднъж без да гадаем и спекулираме. Скаутите на Левски наблюдават вратари от лятото, а последната дума ще е на Армен Амбарцумян, който дава отговор за футболистите на този пост.
 Официално: Левски - ЦСКА ще се играе на 15 февруари от 14:45 часа
Официално: Левски - ЦСКА ще се играе на 15 февруари от 14:45 часа

БФС изготви програмата на шампионата и Купата на България за идващите кръгове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР