Перфектното семейство, което си има две прекрасни деца. Така може

...
Перфектното семейство, което си има две прекрасни деца. Така може
Коментари Харесай

Всички обсъждат дъщерята на Синди Кроуфорд, но я вижте синът ѝ какъв е хубавец

Перфектното семейство, което си има две прелестни деца. Така може да се опишат Синди Кроуфорд, брачният партньор ѝ Ранди Гербер и децата им Пресли и Кая. Всички са на мнение, че двете деца наподобяват едно към едно с майка си. Може би не всички знаят, че на младини Гербер се е изявявал като модел, само че кариерата му е била прекомерно къса. Тогава той взема решение да се посвети на бизнес и става горделив собственик на марка текила със звучното име "Касамигос ". Двамата с небезизвестния му другар – артистът Джордж Клуни държат верига заведения за хранене и пъбове в Съединени американски щати.

Ранди наподобява доста добре, само че синът и щерка му си наподобяват най-вече на майка си. Те вървят по нейните стъпки и в стилните среди.

Кая е гордостта на майка си, тъй като съумява да реализира задачите си и да завземе и окупира стилните подиуми.
Пресли, техният наследник, обича да се въвлича в драми и кавги. Той е кръстен на великия Елвис, като концепцията за името му идва на татко му по време на вечеря с Дейвид Фостър - към сегашния миг щастливо женен за някогашната другарка на Елвис Пресли Линда Томпсън.

 Пресли

Продуцентът се майтапи, че детето на Ранди може да бъде надали не идващия Елвис Пресли и по този начин се появява концепцията за името му.

Дебютът на Пресли като модел е през 2016 година, когато той е 17-годишен - в фешън шоу с присъединяване на Хадид - Джиджи, Бела и брат им Ануар. След това кариерата му продължава, като Пресли прави фотоси с Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Burberry, Philipp Plein, Armani. Пресли продължава да се снима за Calvin Klein и до ден сегашен, в това число със сестра си Кая, а в акция на Omega взе участие цялото семейство.

Пресли и майка му се снимат и в рекламата на Pepsi за Супербоул през 2018 година Цялото семейство наподобяват превъзходно - богати, известни и щастливи.

Джордж Клуни споделя, че е било допустимо децата да нямат толкоз благополучен живот. Все отново не всички оцеляват в алеята на славата и известността. Благодарение на положителното образование на Синди и Ранди, децата порастват без особени проблеми и не се отдават на зависимости, както доста други.

Едно провинение на Пресли остава запечатано в историята. Полицаите на Калифорния го хващат с 0.8 промила алкохол в резултат на шофиране с превишена скорост. Момчето съумява да отърве затвор за 6 месеца и се разминава единствено с пробация.

 Пресли и Кая

Любопитно е да се означи, че когато бил дребен Пресли не подозирал, че майка му е толкоз известна и схванал това чак като станал 10-годишен. За него тя си била майка както останалите - спомените са му по какъв начин му е чела книжки и го е водела на учебно заведение. Разбира, че фамилията му е известно, когато папараците постоянно стартират да ги преследват. И по този начин последователно той също потегля по пътят на известността.

Възникват нови спорни реакции на почитателите, когато Пресли взема решение да си сложи забавна татуировка на лицето си, където написа думата "Неразбран ". Тя се намира тъкмо под скулата му и провокира полемики и полемики за това дали Пресли Гербер не минава през тежък интервал в обезверен опит да излезе от обръча на известността.

Той разяснява в Инстаграм, че е избрал тази дума, тъй като по този начин се чувствал през целия си живот. А на критиците им дава отговор провокативно, като употребява думата "духане ".

Той се ядосва, че всички одобряват за обикновено лифтинга и промяната на пола, а една безобидна татуировка провокира толкоз доста ненавист в хората.

От предходната година татуировката му към този момент липсва, а след коронавирус пандемията Пресли работи в кубинския ресторант на татко си и това очевидно е успокоило нервите му.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР