Перфектно оптимизиран електронен магазин, интелигентно управление на ресурсите и бърза

...
Перфектно оптимизиран електронен магазин, интелигентно управление на ресурсите и бърза
Коментари Харесай

NEXT BASKET решава трите големи проблема на онлайн търговците


Перфектно усъвършенстван електронен магазин, интелигентно ръководство на ресурсите и бърза обработка на колета - към този момент в една 360-градусова бизнес платформа.

 

Добрият артикул изминава дълъг път от концепцията на търговеца до ръцете на потребителите, а всяка фаза на този път е белязана от личните си провокации. За положително или неприятно, качеството на предлаганите артикули към този момент надалеч не е задоволително изискване за триумф. Към него се причисляват, равни по значение, качеството на вътрешните процеси, презентацията и осведомените бизнес решения.

Ако можем да фиксираме трите съществени точки, в които онлайн търговците се провалят, това са положителният онлайн магазин, структурираните вътрешни бизнес процеси и пътят на продукта до потребителя.

Залагайки на опит, експертиза и нововъведения, екипът на адресира тези три мъчителни точки - освен това с едно изцяло решение, каквото пазарът до в този момент не е виждал.
Какво значи добър онлайн магазин?
Липсата на задълбочени знания в положителните е-комерс практики може да ви коства не просто време и старания, само че и триумфа на цялата бизнес концепция. В основата на представянето ви онлайн постоянно стои електронният магазин, който е добър освен тогава, когато е хубав.

Истината е, че по качественият онлайн магазин работят минимум шест типа тесни експерти. Освен уеб разработчици и дизайнери, това са също маркетолози, текстописци, SEO експерти, фотографи и бизнес стратези, които съблюдават визията на марката. Всичко това се добавя от значими софтуерни функционалности и интеграции, като да вземем за пример платежни способи, връзки с куриери, маркетингови принадлежности и други

Амбицията на NEXT BASKET е да предложи бързи, постоянни и 100% усъвършенствани електронни магазини, предлагани на пазара под формата на бюджетна SaaS услуга. Така първият проблем е решен… И остават още два.
Защо осведоменото ръководство на запаси е основен фактор за триумф?
Ентусиазмът е скъп актив, само че не може да бъде единственото изискване за триумф. С днешна дата, нито едно предприемаческо изпитание не може да се увенчае с триумф без помощта на действителни данни и аргументирано планувани бизнес решения. Тези данни, от своя страна, не са обект на креативна мисъл, а на техническо следене, документи и визуализация.

Големите в онлайн търговията създават, интегрират и употребяват ERP системи, или по този начин наречените системи за обмисляне на бизнес запаси. Тези системи съдържат в себе си информация за всички артикули, придвижвания, наличия, транзакции и счетоводни интервенции. Те оказват помощ както в проследимостта на настоящи процеси, по този начин и в рационалното обмисляне на следващи дейности.

Липсата на такава система допуска безредно взимане на решения и липса на отчетност по цялата верига на доставки. А това е класическа рецепта за неуспех.

С NEXT BASKET, високотехнологичното ERP решение към този момент става налично за всички, а освен за огромните. Платформата има подготвена за потребление система за менажиране на запаси с голям набор от функционалности, от която могат да се възползват всички сътрудници. Тя се настройва и приспособява съгласно самостоятелните потребности на бизнеса, като са вероятни също и спомагателни доработки от програмисти.

Така по пътя на продукта остава единствено една значима стъпка - физическата дистрибуция и фулфилмънта на поръчките.
Ролята на складовото ръководство и доставките
Имате необорим бизнес проект, имате първокласен електронен магазин, имате голям брой поръчки… И нямате ресурса да ги обработите без неточности и в период. Макар и да сте свършили по-голяма част от работата си както би трябвало, бизнесът ви ще продължи да тъпче на едно място или да изостава от конкуренцията.

Всеки търговец е също по този начин и консуматор. Ето за какво, можете елементарно да си визиите ситуацията, в което ще поставите клиентите си, в случай че им доставите зле опакован и неверен артикул, освен това една седмица след публично оповестения на уеб страницата ви период.

Именно това е третият проблем, който дава обещание да реши NEXT BASKET. Нидерландската платформа предлага както складови и фулфилмънт, по този начин и готово създаден складов фулфилмънт програмен продукт. Възможностите на този програмен продукт са ориентирани към вярната организация и инвентаризация на склада за бърза обработка на поръчки.

Освен класификация на продуктите по самостоятелен номер, софтуерът предлага функционалности като автоматизирано пресмятане на направления и ръководство на наличия. Всичко това се пресъздава в елементарно за разчитане и ръководство електронно табло, което може да се пресъздава на всевъзможни устройства.

Резултатът е бързо и качествено обслужен краен клиент, който е подготвен да поръча още веднъж.
Цялостни решения за комплексните бизнес процеси
Ако би трябвало да обобщим, NEXT BASKET дава обещание да предложи решение вид “всичко в едно ” за онлайн бизнесмени и търговци. Вместо да раздират времето и ресурсите си сред разнообразни подизпълнителни, сътрудниците на платформата ще могат да получат всичко на едно място - с ясно проследими процеси и ясно делегирани отговорности.

Първата версия на платформата се чака на пазара през идната година, а първите онлайн магазини към този момент са в разработка. Сред тях срещаме редица добре познати имена от българската и европейска e-commerce сцена, както и някои пионери в електронната търговия.

Дали и по какъв начин NEXT BASKET ще порасне от самоуверен стартъп до идващото огромно име в бизнес средите на остарелия континент - следва да проследим и разберем.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР