Перфектният чифт дънки са тези, в които искате да живеете

...
Перфектният чифт дънки са тези, в които искате да живеете
Коментари Харесай

Дънките, които винаги ще са актуални

Перфектният чифт дънки са тези, в които желаете да живеете и да носите още веднъж и още веднъж. И с всяко обуване стават все по-хубави и по-хубави. 
Прочетете още
Това са моделите, които постоянно изискват забележителна инвестиция, само че цената, която ще платите, несъмнено си коства, тъй като ще ви служат дълго време.  Ако сте тръгнали по магазините за нов чифт дънки, би трябвало да сте наясно, че тенденциите идват и си отиват, само че класиката е безконечна.

Затова и през днешния ден от jenata.bg ще ви разкрием коиПо думите на стилния редактор на английската версия на Vogue Мадлен Кери, когато избирате универсални дънки, би трябвало да отдадете желание на комфортните и елементарни модели. Тя препоръчва  панталоните с необятни крачоли, както и вършиме модели с висока талия във винтидж жанр.

" Свободните панталони от деним са също толкоз комфортни, колкото и клиновете, само че наподобяват доста по-яко ", отбелязва експертката.  Дънките с разкроен и стесняващ се крачол също не са за занемаряване, а също по този начин и моделите със скъсена дължина. Кери прибавя, че те се съчетават доста добре с тениска, блейзър и обувки на висок ток.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР